Interpreta care a ajuns antrenor la Unica Sport! Oare Adrian Ursu își amintește de ea?

Este absolventă a Universitatii de Sport, dar asta n-a împiedicat-o să facă Școala de Arte. A învățat vioara, cobza, putea fi o intepretă de succes, ținând cont de aptitudinile vocale.

separator
Y35A5327 ok

După Universitate s-a angajat ca solistă la Școala de Arte de la Cricova, în colectivul etno folcloric ”Hangițele”, paralel lucra la Buciumul sub conducerea regretatului Tudor Tătaru.Cum a ajuns Aliona Trifan în echipa de la Unica Sport, vezi în continuare.

Credeam că voi face muzică, am colaborat chiar și cu Liviu Știrbu. Am înregistrat câteva piese, dar, din păcate, nu mai aveam bani ca să investesc în promovarea mea.

În momentul în care m-am căsătorit,  m-am lăsat de muzică. Aveam timp doar pentru soț și copil. Dar rolul unei femei casnice nu mi s-a potrivit. Mi-am dat seama că nu mă mai pot împăca cu viața sedentară. Aveam nevoie de aer, de comunicare, de un job.

Y35A5322

În căutările mele era cât pe ce să ajung back vocalista lui Adrian Ursu. El, probabil, nici nu mă mai ține minte.

Am mers la un casting, organizat de Adrian,  am făcut probe, am fost sunată, dar n-a fost să fie.

În acel moment am aflat de Unica Sport, dintr-un ziar. Se căutau instructori.

Galina m-a chemat la un antrenament. Dar, în acea zi nu mi-a fost dat să mă întâlnesc cu ea. Am încercat să fiu foarte sârguincioasă la sală, mă gândeam că cineva trebuie să fie cu ochii pe mine. Mă simțeam ca la o testare.

Evident, a doua zi m-am întâlnit cu Galina Tomaș, la o discuție. Aveam o febră musculară de nu mă puteam ține pe picioare, chiar dacă fusesem în trecut foarte sportivă. Din acel moment fac parte din marea echipă Unica Sport.

Y35A5354 ok Y35A5366

Cel de-al doilea copil l-am purtat în burtă, la antrenamente, până am născut.

Galina mi-a încredințat între timp și antrenamentele cu femeile însărcinate. Din moment ce așteptam și eu un bebeluș, eram într-un gând și într-un ritm cu viitoarele mămici care veneau să se antreneze. Am avut parte de o sarcină ușoară, fără dificultăți și o naștere la care am luat nota zece.

La 5 luni  de la naștere am revenit la serviciu. Eram așteptată de cele mai active mămici cu burtici la filiala Bio Shape.

Locație: Complexul Turistic ”Costești”

Antos-la-cosmetica-italiana-per-eccellenzaAntos

mun.Chișinău, str. M.Kogălniceanu 93
tel.(373 22)23-23-35, 069441170

Image Studio 2Image Studio
tel: (022) 22-69-52
mob: 068-777-291, 068-777-292
email: info@imagestudio.md

„Aleg să trăiesc”: #SUNTVOCE cu Ana Danilescu.

Proverbul „Dumnezeu nu-ți dă mai mult decât poți duce” se manifestă în viața Anei Danilescu, moderatoarea emisiunii pe unica.md, care a întâmpinat provocări majore cu o reziliență remarcabilă. Am pierdut oameni dragi din viața mea în urma cancerului și am trecut și eu prin această experiență, ceea ce m-a motivat să povestesc istoria mea și să ofer ocazia de a-și spune povestea și celor ce au avut curajul să treacă prin provocări dure și sunt o voce. 

Această serie #SUNTVOCE este despre toți cei care au curajul să-și privească provocarea în față și să-și spună istoria. „Sunt Voce” este o platformă pentru toți cei care caută surse de inspirație, motivație și ghidare în momentele sumbre din viața lor.

#SUNTVOCE își propune să aducă poveștile celor care transformă adversitățile în surse de inspirație, încurajând conștientizarea și asumarea propriilor experiențe pentru a trăi o viață plină de sens.

#stilunic – Lia Taburcean și Masha Tugutchi:”Noi azi la emisiune am venit cu un scop, să o transformăm pe Nicoleta”!

Atunci când i-am făcut invitația de a veni la emisiune, Lia Taburcean a decis să vină însoțită de omul care are grijă ca ea să arate perfect la fiecare apariție – beauty expertul Masha Tugutchi. Ne-au povestit istoria lor de prieteni, dar și au zis DA la provocarea echipei noastre!

Vizionare plăcută!

#mamasita: Maggy  Platon – “Eu nu fac de capul meu asta, este o teorie întreagă!”

O mamă care inspiră, provoacă dezbateri datorită modului în care își educă copii și o femeie super organizată. Toate aceste cuvinte o descriu perfect pe Maggy Platon – eroina acestui episod #mamasita.

Vorbim cu ea despre ultima sarcina, care a fost destul de unică și specială, aflăm cum i-a reușit sistemul de somn independent la fetițe, dar și cum a făcut și la ce trucuri a apelat pentru ca între băiatul cel mare și fete să nu existe gelozie!

Azi la #mamasita cu Olesea Sveclă invitată este mama a 3 copii și femeia Maggy Platon!

Exclusiv! Vezi cine e alesul fiicei Irinei Bivol !
Articolul anterior
Sindromul de oboseală cronică
Articolul următor