Acest desert este pentru cei c
ărora le place să-şi condimenteze iubirea cu puţină jovialitate, răsfăţ şi zâmbete ascunse… e pentru îndrăgostitul din fiecare, pentru cei care iubesc iubirea, şi o păstrează, inexplicabilă şi parfumată… să iubim frantuzeşte şi să ne delectăm copilăreşte!Reţeta (4 porţii):
3 banane
200 gr de castane fierte la abur/piure de castane
400 ml de lapte de cocos (bio sau de casă)
70 gr de ciocolată neagră bio
Se amestecă bananele, laptele de cocos şi piureul de castane într- un mixer, după care se împarte crema în două: se adaugă lucuma în prima jumătate şi ciocolata topită în a doua jumătate de cremă. Se toarnă în pahare, alternând cele două straturi. Se ornează cu ciocolata rasă/coajă de portocale.
Pentru mousse de ciocolată:
Se renunţă la lucuma (opţional) şi se adaugă mai multă ciocolată neagră (100-150 gr). Se ornează cu crema de lapte de cocos şi ciocolată neagră rasă.
* Vezi mai multe reţete interesante pe blogul: http://mijnzeep.wordpress.com/