George Clooney “e de nota 11 în pat, iar la dotări, de nota 12”

Zvonurile potrivit cărora actorul George Clooney ar fi homosexual par să nu aibă niciun fundament dacă e să ne luăm după declarația recentă a uneia dintre fostele iubite ale starului.

separator

Ginger Lynn Allen, o starletă porno acum în vârstă de 51 de ani, s-a iubit în urmă cu multă vreme, timp de şase luni, cu George Clooney. Ea a mărturisit pentru National Enquirer că zvonurile potrivit cărora actorul ar fi homosexual sunt de-a dreptul prosteşti. “E de nota 11 în pat, iar la dotări, de nota 12. Mai mult, e cel mai «bărbat» dintre toţi cei pe care i-am cunoscut în viaţa mea. Şi am cunoscut mulţi”, a spus Ginger.

516614s

Recunoaşte însă că atunci când l-a cucerit pe Clooney acesta era încă însurat, dar a minţit-o că era în divorţ. “Am petrecut multe nopţi la el acasă. Nu părea că ar locui o femeie cu el. Între noi era o atracţie incredibilă. Un foc instantaneu. Îi plăcea să pălăvrăgească întruna după partidele de sex şi râdea încontinuu”, a mai dezvăluit Ginger, care se recunoaşte şocată că burlacul cel mai dorit de pe planetă se însoară la 53 de ani.

https://unica.md/nunta/organizare-nunta/george-clooney-se-insoara-pe-27-septembrie-la-venetia/

Sursa

Mousse de ciocolată-lucuma
Articolul anterior
Ce sumă fabuloasă a primit Xenia Deli de la Nicolai Baskov
Articolul următor
Alte articole interesante