Sanda Filat și Angela Stafii te învață cum să faci alegerile în viață

Cum facem alegerile în viaţă? Este una din întrebările existenţiale de bază. Pentru că alegem în fiecare zi, începând de la ceai sau cafea, culoarea bucătăriei, a locului unde vom merge în vacanţă, a şcolii unde va învăţa copilul, a partenerului de viaţă sau a profesiei.

separator

Personalitatea, viaţa noastră şi tot ce se întâmplă în ea este rezultatul alegerilor pe care le-am făcut. Şi dacă astăzi nu suntem satisfăcute de cine suntem sau de viaţa pe care o avem, s-ar putea ca la un moment dat să fi făcut o alegere greşită sau să fi lăsat pe altcineva să aleagă în locul nostru.

Putem oare să ne întoarcem în timp şi să mergem pe alt drum? Am învăţat din experienţă să facem alegerile corecte? Cum să fii conştientă de ceea ce alegi? La aceste întrebări şi la multe altele, vei afla răspunsul la workshopul cu Sanda Filat și Angela Stafii!

“Dragele noastre! De mici ne este în fire să ne ciocnim cu alegeri , care mai apoi ne determină drumul în viață. Şi sigur fiecare dintre noi ne-am pus întrebări îndrumaţi de fobii şi nesiguranţă. „De unde ştiu dacă e corectă? Cum ştiu să fac alegeri corecte? Cine mă învaţă?” E normal şi e în firea omului să aibă aceste temeri.
De aceea noi vă invităm la un eveniment inedit, unde vom da răspuns acestor provocări ale vieţii. Veţi afla ce înseamnă o alegere corectă şi cum să le eviţi pe cele greşite, ca mai apoi să nu fii victima acestor alegeri nesăbuite şi ca busola din inima ta să ţină mereu cu tine.”

Participând la eveniment, vei afla:

• Cum facem alegerile corecte din viață;
• Care sunt consecinţele pozitive şi negative care derivă din alegerile mele;
• Cum să ai suficient curaj şi să îţi asumi controlul asupra propriei vieţi;
• Cum învățăm din alegerile greșite din trecut, pentru a nu suferi în viitor;
• Vei cunoaște tehnici pe care le vei aplica în practică.

Click aici pentru mai multe detalii despre eveniment

Rezervă bilete online

Moldoveanul Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box

Rezultat istoric pentru boxul din Republica Moldova. Pugilistul moldovean Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box.

Sportivul nu a mai disputat finala categoriei de până la 63,5 kg, din cauza unei accidentări, notează Noi.md. Acesta va încerca să se recupereze la timp, până la ultimul turneu preolimpic, care este 23 mai – 3 iunie în Bangkok, Thailand.

Pe podiumul de premiere a urcat și Vasile Cebotari. El a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria de greutate de pînă la 71 kg.

Natalia Barbu, prima repetiție pe scena Eurovision 2024

Interpreta Natalia Barbu, care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision, a avut astăzi prima repetiție la Malmö, Suedia.

Artista a ieșit în scenă de una singură, într-o rochie albă și cu o vioară. Aceasta a interpretat piesa „In the middle”. Natalia Barbu va evolua în prima semifinală a competiției, pe 7 mai.

Natalia Barbu a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2007 cu piesa „Fight”. Interpreta s-a clasat atunci pe locul 10.

E spirit de Sărbătoare în Capitală! Chișinăul, decorat de Paște

Primăria Chișinău informează că, tradițional, în preajma sărbătorilor luminate, în centrul Capitalei va fi inaugurată zona cu luminițe și decorațiuni având tematica pascală.

De asemenea, străzile din sectoarele capitalei sunt decorate cu figurine de iepurași, ouă colorate și flori de primăvară, creând o atmosferă plină de căldură.

Pe durata Sărbătorilor de Paște, pe străzile centrale va fi conectat și iluminatul decorativ.

Victoria Beckham, numită ambasador ONU! Va lupta contra virusului HIV!
Articolul anterior
Cele mai frumoase machiaje de la Săptămâna Modei
Articolul următor