Fanii către Ion Paladi: “Ai făcut pact cu diavolul”

Ion Paladi s-a fotografiat alături de o femeie vampir, care și-a implantat coarne și și-a umplut corpul cu piercing-uri și tatuaje. Fanii nu au reacționat la fel de pozitiv ca și interpretul, care le-a dorit

separator
o zi minunată”.

Contrar așteptărilor,  Ion Paladi a fost criticat dur de fani:

Costi Bordeeanu: “Ai facut pact cu diavolul, Ion Paladi?”

Vasilica Postelnicu Patrut: “Nu se poate Ioane,cu siguranta cred ca mai un frate geaman.Nu ,nu esti tuuuuuuuu.”

Moisuc Veronica: “Doamne fereste !Chiar trebuie sa te afisezi langa femeia aia care sigur e bolnava,posedata.?Cred ca are nevoie de ajutor nu sa fie tratata ca o vedeta.”

Renata Cristina Stoicea: “De ce simtiti nevoia de a va fotografia cu un om cu probleme mintale?? Asta nu-i un exemplu de asa Da!! In plus prin atitudinea pe care o aveti voi cei care sunteti formatirii de opinie fata de astfel de lucruri influentati copiii sa faca la fel!!! Va fotografiati langa exemple negative…nu e bine deloc!!!”

Dorina Brinzei: “Paladi te-ai pozat cu satana,nici nu trebuia sa te apropii de asa ceva.”

Valeriu Cerchez: “da, ai dreptate ,noi promovam hotii, curvele, analfabeti….etc!!! Valorile noastre sunt ca ,,trufele,, le promoveaza strainii intai!!!! CUM E GUVERNUL ASA SUNT SI TELEVIZIUNILE!!!”

“Dragii mei, va multumesc la toti ca sunteti atit de activi pe pagina mea. Multumesc pentru Like-uri si comentarii. Aceasta poza am făcut-o ca sa va spun, ca din pacate unele emisiuni din Romania promovează astfel de oameni sau nu stiu daca se pot numi oameni. Sper ca emisiunele din R.Moldova sa nu promoveze niciodata asa ceva!!!Va salut!”, le-a răspuns Ion Paladi fanilor.

Poza a acumulat aproape 2.000 de like-uri și peste 150 de comentarii.

 

Au încins grătarul și au sărbătorit cu muzică răposații. S-a întâmplat astăzi, în Moldova

Cu mesele pline de bucate, romii din diferite regiuni ale Republicii Moldova au sărbătorit Paștele Blajinilor. La Soroca romii au întins mese copioase cu bucate preparate acasă, buchete de flori, ouă cu pietricele, plăcinte, dar și băuturi alese, transmite www.stiri.md.

La Glodeni aceștia au încins grătarul și au sărbătorit cu chef răposații. De asemenea, romii din Chișinău și Florești s-au remarcat prin pomenile luxoase, bucatele sofisticate, pască grandioasă, rațe umplute, miel sau pește la cuptor și muzică ce răsuna tare.

foto: captura www.stiri.md; www.protv.md

Interpreta Iuliana Beregoi, în culmea fericirii! Surpriza pe care i-a făcut-o Alla Pugaciova

Interpreta Iuliana Beregoi, cu peste un milion de urmăritori pe Instagram, are un nou fan și nu este vorba despre unul obișnuit. Mai nou, comunității sale s-a alăturat legenda muzicii din Rusia, Alla Pugaciova. Artista din Moldova a rămas impresionată și a venit cu un mesaj de mulțumire către celebra cântăreață.

Legenda muzicii ruse Alla Pugaciova a apreciat piesa „Снег”, compusă de Ірина Білик, această melodie fiind interpretată și de Filip Kirkorov.

„Incredibil, vă mulțumesc mult! Vă ador și vă apreciez”, este mesajul Iulianei Beregoi pentru legenda muzicii ruse. Vezi momentul video mai jos!

Moment impresionant! Natalia Barbu interpretează deosebit piesa „In the Middle”, acompaniată de Isaak, reprezentantul Germaniei la Eurovision

Deși au fost concurenți la ediția din acest an a concursului Eurovision, unii interpreți au reușit să lege prietenii și să-i unească talentele, spre bucuria fanilor.


Natalia Barbu, care a reprezentat R. Moldova la competiția muzicală care s-a desfășurat în Suedia, a făcut publică o înregistrare în care cântă altfel piesa „In the Middle”, fiind acompaniată la chitară de reprezentantul Germaniei la Eurovision, Isaac.

„O sesiunea live magică împreună cu artist și muzician extraordinar din Germania, Isaak. Frumoasă amintire! Mulțumesc, Isaak!”, a scris Natalia Barbu pe Facebook, potrivit ziarulnational.md.

„Este superbă versiunea asta!” sau „Minunată!!!”, i-au transmis fanii.

Noi detalii în cazul violului în care este implicat Valeriu Cornea
Articolul anterior
Nașul mare Alexandru Manciu!
Articolul următor