Ce ne sugerează Sanda Filat prin această poză!

Săptămâna aceasta persoanele publice îi îndeamnă pe toți cetățenii să meargă la vot. Fiecare vine cu tactica lui de sensibilizare. Sanda Filat a postat o imagine sugestivă pentru cei care nu vor să voteze. În imagine, ea apare cu o mătură în mână și cu o sapă alături.

separator

“Pe 30 noiembrie merg la vot, nu pentru ca m-ar fi convins un politician sau altul, ci pentru ca Moldova este asa cum o construim noi, iar votul este o caramida pe care o punem fiecare la aceasta constructie. Daca stam acasa si nu iesim la vot, aceasta constructie nu se va termina niciodata sau, mai rau, vor veni altii sa o darame.

Poate ca lucrurile nu au evoluat in ultimii ani atat de repede cum ne-am fi dorit si poate unii va simtiti dezamagiti. Dar cu dezamagirea nu ajungi nicaieri, nu solutionezi nimic. Iesiti la vot si indemnati toti prietenii vostri sa iasa la vot, Moldova are nevoie mai mult ca oricand de solidaritatea noastra.

P.S. Pun si o poza sugestiva pentru cei care nu asculta si nu ies la vot”

Poza este una extrasă dintr-o ședință foto în care Sanda Filat a pozat pentru Unica.md în rol de țărăncuță. Stimata doamnă ne sugerează că, dacă nu vom merge la vot, avem șanse să ajungem la sapă de lemn.

Moldoveanul Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box

Rezultat istoric pentru boxul din Republica Moldova. Pugilistul moldovean Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box.

Sportivul nu a mai disputat finala categoriei de până la 63,5 kg, din cauza unei accidentări, notează Noi.md. Acesta va încerca să se recupereze la timp, până la ultimul turneu preolimpic, care este 23 mai – 3 iunie în Bangkok, Thailand.

Pe podiumul de premiere a urcat și Vasile Cebotari. El a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria de greutate de pînă la 71 kg.

Natalia Barbu, prima repetiție pe scena Eurovision 2024

Interpreta Natalia Barbu, care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision, a avut astăzi prima repetiție la Malmö, Suedia.

Artista a ieșit în scenă de una singură, într-o rochie albă și cu o vioară. Aceasta a interpretat piesa „In the middle”. Natalia Barbu va evolua în prima semifinală a competiției, pe 7 mai.

Natalia Barbu a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2007 cu piesa „Fight”. Interpreta s-a clasat atunci pe locul 10.

E spirit de Sărbătoare în Capitală! Chișinăul, decorat de Paște

Primăria Chișinău informează că, tradițional, în preajma sărbătorilor luminate, în centrul Capitalei va fi inaugurată zona cu luminițe și decorațiuni având tematica pascală.

De asemenea, străzile din sectoarele capitalei sunt decorate cu figurine de iepurași, ouă colorate și flori de primăvară, creând o atmosferă plină de căldură.

Pe durata Sărbătorilor de Paște, pe străzile centrale va fi conectat și iluminatul decorativ.

Janna Friske nu se va mai ascunde de presă!
Articolul anterior
Cum arată Maxim după naștere! Colegii au rămas șocați!
Articolul următor