Adriana Ochișanu în rolul Annei Karenina: ”Spre deosebire de mine, ea a luptat dar a pierdut…”

Adriana Ochișanu, timp de câteva ore,  a intrat în pielea Annei Karenina, un rol pe care nu toate femeile ar avea curajul să-l trăiască. Straiele, atitudinea și unele sentimente i s-au potrivit ca o mănușă, ținând cont că a trecut și ea prin focul și para opiniei publice, atunci când a decis să pună capăt unei căsnicii și să-și încerce norocul alături de un alt bărbat.  Sunt 3 ani de la divorț, timp în care Adriana Ochișanu a ocolit întrebările incomode ale jurnaliștilor și a încercat, pe cât e posibil, să nu aplece urechea la bârfe și cârcoteli. A fost criticată, i s-au spălat rufele în public, dar n-a dat înapoi. În cazul ei, romanul are un happy-end.

separator

Despre Anna Karenina…O femeie care a trecut printr-o dramă. N-am văzut un zâmbet pe fața ei. Cred că dragostea a fost de vină. Dacă ai un caracter puternic, dobori orice zid. Anna Karenina a luptat, dar a pierdut. M-am regăsit în acea perioadă. Până la urmă secolul XIX rămâne a fi cel mai frumos, când femeile se îmbrăcau într-un fel anume. Iar doamnele de clasă se deosebeau prin maniere.

3 ani de la divorț… Mai mediatizat divorț în Moldova n-a fost. Ne vânau reporterii și la 6 dimineața, îmi era frică să ies din casă. Să trăiești într-o familie celebră, să știi să camuflezi toate neajunsurile cuplului, e foarte complicat pentru o femeie. Oricum, lumea simte când ceva nu merge. Decât să trăiești pentru ochii lumii, mai bine să-ți trăiești viața frumos. Să-ți trăiești viața ta nu a altcuiva.

Îmi spuneau: Gata, ai divorțat, s-a zis cu cariera ta. Mulți mi-au zis să analizez ce fac. Eu m-am gândit că Dumnezeu le vede pe toate și fiecare dintre noi are un loc sub soare.

imagestudio (4) imagestudio (5)

Depresie…Când vezi atâtea răutăți, cedezi la un moment dat. Vroiam să mă izolez și să nu mai ies niciodată din casă, să nu mai cânt. Dar este Dumnezeu pe lumea asta. Întotdeauna parcă simțeam că cineva mă vorbește și mă judecă pe la spate pentru ceea ce am făcut. Poate nici nu era adevărat.

Să trăiești 17 ani într-o căsnicie și s-o iei de la zero e foarte greu.

Am avut tentative să nu mai revin în scenă. Trebuia să o iau de la capăt. Dar cu ajutorul unor oameni buni, care au crezut și cred în mine, am izbutit.

imagestudio (8) imagestudio (7)

Gura lumii…Noi nu trăim cu lumea, ca să aplecăm urechea la ce ne învață alții. Până în prezent sunt sunată, iar la spectacole sunt abordată de doamne care s-au trezit în aceeași situație ca și a mea, care au frica să rupă o căsnicie și să răsfoiască o nouă filă în viață. Îmi mulțumeau că le-am dat încredere și forțe să meargă până la capăt și să-și demonstreze că sunt puternice.

imagestudio (10) imagestudio (11)

Despre Sergiu…Am puterea să merg mai departe alături de omul iubit, care mă acceptă așa cum sunt. Eu de felul meu sunt mai uitucă, îngraș porcul pe ultima sută de metri,  la fel ca și restul oamenilor de creație. El este un bărbat ordonat. Îmi place grija asta a lui. Dar ca să simți copilul din tine trebuie și tu să dăruiești căldură și atenție. Chiar dacă a trecut și el prin momente dificile, n-am simțit niciodată că vrea să dea bir cu fugiții sau să facă câțiva pași înapoi ca racul. Este o persoană mai retrasă, nu-i place să iasă în evidență. N-aș vrea să-l prezint lumii cu forța. Și așa suntem văzuți împreună pe la petreceri. Eu zic să lăsăm lucrurile așa cum sunt.

imagestudio (13) imagestudio (14)
imagestudio (15)
imagestudio (17)
imagestudio (23)
imagestudio (21) imagestudio (20)
imagestudio (19) imagestudio (24)
imagestudio (28)

Locație: Mami Co
Coafură: Angela Ștefăneț

Image Studio 2Studioul foto-video „Image Studio”

Adresa: str. Albișoara 4,
C.C. Atrium, et.2, of. 213
Tel.: 0 687 7-72-91; 0 687 7-72-92
Email: info@imagestudio.md

Beauty House Salon (Make-up Artist Gabriela Ciubară)

Adresa: str. București 98 (Lazo), Chişinău
Tel: +373 22 840404

#mamasita: Maggy  Platon – “Eu nu fac de capul meu asta, este o teorie întreagă!”

O mamă care inspiră, provoacă dezbateri datorită modului în care își educă copii și o femeie super organizată. Toate aceste cuvinte o descriu perfect pe Maggy Platon – eroina acestui episod #mamasita.

Vorbim cu ea despre ultima sarcina, care a fost destul de unică și specială, aflăm cum i-a reușit sistemul de somn independent la fetițe, dar și cum a făcut și la ce trucuri a apelat pentru ca între băiatul cel mare și fete să nu existe gelozie!

Azi la #mamasita cu Olesea Sveclă invitată este mama a 3 copii și femeia Maggy Platon!

#unicLifeHacks: Top 5 tipuri de tricouri pe care trebuie să le ai în garderobă

🤗

Tricoul, un element vestimentar nelipsit, de altfel, din garderoba oricui, însă căruia cu siguranță nu îi oferim suficientă importanță. Tricoul îți poate fi cel mai bun aliat. Sau, din contră, cel mai mare dușman.
O primă greșeală pe care o facem cei mai mulți dintre noi când vine vorba de achiziționarea unui tricou este legată de alegerea dimensiunii corecte. De exemplu, un tricou S de la brandul X îți este numai bun, în timp ce tot S, dar de la alt brand îți este larg. Ca să fii sigur că nu dai greș cu un articol atât de simplu, ne-am gândit să-ți prezintăm câteva sfaturi legate de cum și mai ales ce fel de modele trebuie neapărat să ai în garderobă.


*Partenerul emisiunii –UNIC  – https://www.instagram.com/unic.md/ 
*Prezentator – Luciana Gurduz – https://www.instagram.com/lucianagurduz/

#stilunic – Alexandru Ghețan și Marco Ballerini:”Azi vedem cine este cel mai bun stilist: noi sau Nicoleta?”

În ultima perioadă îi vezi tot mai des împreună pe la diverse emisiune, deoarece după participarea în cadrul unui proiect, au devenit prieteni. Par foarte diferiți, însă ambii se înțeleg foarte bine și în acest episod de #stilunic vei avea ocazia să vezi cât de bine se cunosc. Un episod unde Alexandru Ghețan și Marco Ballerini au fost provocați să devină pentru o zi stiliști. Cine a câștigat, vezi în emisiune!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

Elena Băsescu a născut un băieţel. Foto
Articolul anterior
Bătaie la Miss Amazon 2015. O participantă a smuls coroana de pe capul învingătoarei!
Articolul următor