Cum au crescut pachetele de mușchi pe corpul lui Ionel Istrati!

În ultimele apariții tv, Ionel Istrati pare mult mai făcut și mai mușchios. Interpretul susține că nu consumă proteine pentru a obține masă musculară și totuși are un corp de invidiat. Care este secretul?

separator

13886387_1416850545008753_2103328502172325240_n

Interpretul merge la sala de forță de mai bine de 3 ani. Ridică greutăți, face abdomene și alte exerciții fizice timp de 2 ore, de 4 ori pe săptămână. Dacă în adolescență Ionel avea 71 de kilograme, acum are 79 la 1.88 m înălțime.

„Părinții mei arată foarte bine, respectiv asta mi s-a transmis genetic. Mănânc tot ce-mi doresc, la orice oră. Dacă am chef, și la ora 2 noaptea. Am început să consum cât mai multe alimente pregătite la grătar și mai puțin bucate prăjite„, a declarat interpretul pentru Unica.md.

Iată cum arată meniul lui Ionel Istrati timp de o zi:

Micul dejun: omletă sau un ceai cu biscuiți;

Prânz: zeamă, salată sau legume pregătite la grătar;

Cină: Carne la grătar, salată.

13782070_1414009735292834_6395557979409292382_n13872936_1416850261675448_3154176226735959519_n13925500_1416773341683140_1070959953927576544_o

Maia Sandu, de Ziua Drapelului Republicii Moldova: Să fim mândri când privim spre tricolor

Astăzi, 27 aprilie, este marcată Ziua Drapelului Național al Republicii Moldova. Cu această ocazie, în fața Casei Guvernului s-a desfășurat o ceremonie festivă.

În cadrul evenimentului a participat și președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Șefa statului a afirmat într-un discurs că atunci când cineva privește tricolorul, trebuie să-și amintească de valorile care ne definesc pe noi – dorința de libertate și de bună înțelegere, dragostea față de pământul nostru, atașamentul față de cultura și tradițiile noastre, transmite realitatea.md. 

„Marcăm în fiecare an Ziua Drapelului de Stat cu urarea: „Onor la tricolor!” – o urare care nu doar celebrează steagul nostru, dar reprezintă și un îndemn la contemplare. Cum onorăm noi în viața cotidiană acest simbol al statului nostru, care este o fereastră deopotrivă spre trecut, dar și spre viitor? Cum ne arătăm respectul față de drapelul ce servește drept ancoră și reper, amintindu-ne că împreună putem depăși orice obstacol? Răspunsul este simplu – să răspundem nu doar o dată pe an, ci în fiecare zi chemării la unitate, solidaritate și speranță care se reflectă în cele trei culori ale drapelului nostru”, a declarat Maia Sandu.

De asemenea, în cadrul evenimentului au participat și prim-ministrul Republicii Moldova Dorin Recean, miniștri, președintele Parlamentului Igor Grosu. 

Au avut loc prestații ale Orchestrei Prezidențiale, ale Gărzii de Onoare, ale Batalionului cu Destinație Specială „Fulger”, ale studenților Academiei de Poliție „Ștefan cel Mare” și ale mai multor coruri de copii.

Doina Sulac i-a dedicat un mesaj emoționant soțului ei: ,,Pentru a iubi e nevoie să cunoști întâi omul de lângă tine”

Doina Sulac și-a surprins urmăritorii virtuali cu un mesaj deosebit despre iubire. Așa cum era așteptat, interpreta i-a dedicat răvașul soțului ei, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

,,Iubirea este despre a purta mai întâi pe cineva în gandul tău, în sufletul tau și în rugăciunile tale…, abia apoi despre a-l ține strâns în brațele tale!”, mărturisește Doina Sulac.

,,Iubirea este despre a cunoaște omul, despre a-l înțelege și despre a-l susține în a deveni o versiune superioară a sa cu fiecare zi trecută! Iubirea este despre momentele când de fapt nu este neapărat iubire. Despre momentele în care rutina zilnică te duce în punctul în care seara tot ce ai nevoie este o îmbrățișare sinceră, un sărut pe frunte și siguranța faptului că cineva se luptă și își dorește ca tu să reușești.

Iubirea este despre aceleași idealuri, despre energia avută când vine vorba de a face lucruri pentru voi doi. Iubirea este despre cunoaștere inainte de toate. Iubirea înseamnă răbdarea avută. Priceperea în a atinge delicat sufletul celuilalt. Despre a avea capacitatea să stârnești emoție acolo la interior. Pentru a iubi ai nevoie să cunoști mai întâi omul de lângă tine. Să te cunoști pe tine însuți. Să știi cu adevărat ce îți dorești. Să ai răbdare, fără a vinde gogoși doar de dragul spectacolului, fără a simți ceea ce spui. Iubirea este despre a ridica pe cel de lângă tine. Despre a fi sprijin, despre a oferi fără a aștepta nimic altceva decât respect și prețuire. Despre a construi. Pas cu pas.

Iubirea nu este deloc complicată, iubirea este simplitate. Iubirea este asumare, sinceritate. Iubirea sunt acele două brațe strâns legate în jurul gâtului în fiecare seară, acea încredere avută în momentul când privești ochii celui de lângă tine și acea liniște avută atunci când simți că având o lume întreagă împotriva ta, cineva o să rămână indiferent de probleme să te apere și să lupte alături de tine!”, este mesajul artistei.

Doina Sulac și Isidor Tănase s-au căsătorit în toamna anului 2022. Cei doi sunt părinții unui băiețel în vârstă de un anișor.

foto: Facebook/Doina Sulac

Mama lui Emilian Crețu împlinește astăzi 60 de ani! Ce urare i-a făcut fiul ei

Emilian Crețu o sărbătorește astăzi pe mama sa, Anastasia. Pentru a marca ziua de naștere și în mediul online, actorul i-a transmis un mesaj, alături de o fotografie împreună. Mii de oameni au fost impresionați, după ce actorul și-a exprimat toată dragostea pentru ființa care i-a dat viață și a făcut-o prin cuvinte simple.

,,La mulți ani MAMA!!!

P.S. Această domniță pretinde că azi face 60 ANI, nu cred și gata!!!”, a scris Emilian Crețu, pe facebook.

La mulți ani sărbătoritei și tuturor femeilor care astăzi sunt omagiate!

Se pregătește de nuntă și vrea să fie cea mai slabă mireasă! Acum are 90 kilograme
Articolul anterior
5 ținute care merită să le încerci de Ziua Îndrăgostiților
Articolul următor