Monica Anghel: „Mi-a căzut părul de la dieta disociată”

Monica Anghel a reuşit să slăbească opt kilograme în ultimele două luni, însă regretă că în trecut a ţinut regimuri periculoase. 

separator

monica-anghel-870154l

Am slăbit 8 kg din ianuarie şi până acum. Am ţinut la un moment dat un regim disociat. E adevărat, am slăbit, dar îmi căzuse părul şi am renunţat. Regimurile drastice nu dau randament decât pe moment”, a povestit artista pentru click.

Acum a găsit o metodă corectă şi deloc riscantă de a slăbi: „Fac sport, în special echitaţie. În general, mănânc rondele de orez expandat, câte un baton de slăbit, fructe, salate. Am renunţat la pui şi la peşte pentru că nu-mi plac, consum doar vită la grătar cu salate. Seara, câteodată mănânc, câteodată nu, depinde la ce ora ajung acasă. Mănânc mozzarela cu o roşie, ardei gras, un iaurt degresat„, a mai spus Monica.

загруженное (3)

Deşi e la modă printre vedete, Monica Anghel nici nu vrea să audă de operaţia de micşorare a stomacului. „În 1992 am locuit un an în New York. Am văzut o emisiune cu oameni care fuseseră în situaţia disperată să-şi facă această intervenţie. Însă am auzit că foarte mulţi dintre ei au murit, pentru că problema lor nu s-a rezolvat. Au mâncat pe sistem nervos, iar stomacul lor micşorat nu putea face faţă şi a plesnit„, a mai spus Monica.

Sursa

Tort cu morcov
Articolul anterior
Un sunet de disperare de la Domnica Cemortan!
Articolul următor
Alte articole interesante