O porţie de sushi l-a bagat în spital. Medicii s-au speriat când au văzut radiografia

Un bărbat din China a mâncat sushi la un restaurant, însă la câteva zile a ajuns la spital cu dureri puternice de stomac şi o alergie la nivelul pielii. Medicii s-au speriat când au văzut rezultatele radiografiei.

separator
61373696

1411571955643_wps_9_A_Chinese_man_who_went_to

Se pare ca peştele din sushi era contaminat, iar trupul bărbatului era plin de paraziţi intestinali. Doctorul l-a anunţat pe pacient că are în organism parazitul tenia.

Medicul spune că mâncarea din peşte crud nu este tocmai indicată pentru organism, pentru că acesta poate să fie contaminat cu paraziţi, care odată ajunşi în organism pot pune viaţa în pericol.

1411571939703_wps_6_A_Chinese_man_who_went_to 1411571946131_wps_7_A_Chinese_man_who_went_to 1411571949612_wps_8_A_Chinese_man_who_went_to

Bărbatul a fost spitalizat şi a urmat un tratament pentru a impiedica tenia să ajungă la creier.

Teniaza apare în urma consumului de carne infestatî cu parazit, carne ce nu a fost suficient de bine preparată termic.

Carnea este infectată cu parazitul în stadiul de larvă (forma imatură a teniei este cisticercul). Cisticercii se localizează în special în ţesutul muscular striat, cord, dar şi în sistemul nervos central şi ochi, unde îşi pot definitiva maturarea. În cazul în care se consumă accidental carne infectată, cisticercii sunt capabili să dea naştere viitoarei tenii. În general, în organismul gazdei supravieţuieşte o singură tenie. Aceasta poate rezista chiar şi 20 de ani şi poate ajunge la 3-5 metri în lungime.

O naștere în imagini! A născut acasă, fără doctori, după un travaliu de 2 ZILE!
Articolul anterior
Cei mai ciudați pantofi din toate timpurile!
Articolul următor
Alte articole interesante