Oameni de succes cu obiceiuri alimentare ciudate

Oamenii de succes caută întotdeauna să mănânce mai bine şi mai sănătos. De multe ori însă, cad în nişte extreme care, pentru noi, sunt de-a dreptul amuzante.

8-oameni-de-succes-cu-obiceiuri-alimentare-ciudate_size1
Nicholas Cage 
Actorul nu mănâncă porc deoarece acesta nu se înmulţeşte într-un mod demn. Într-un interviu acordat revistei The Sun, Nicholas Cage a declarat că mănâncă doar carnea animalelor care se înmulţesc într-un mod demn. „Mănânc peşte, păsări, dar nu şi carne de porc.”
Renee Zellweger
Sună ciudat şi este, dar Renee a dezvăluit că obişnuieşte să mănânce cuburi de gheaţă ca să se simtă sătulă.
Mark Zuckerberg
Fondatorul Facebook a declarat în 2011 că mănâncă doar carnea pe care o vânează. Astfel, el vrea să descurajeze excelese ce se fac în prezent în industria alimentară.
Steve Jobs
Fondatorul Apple avea cele mai ciudate obiceiuri culinare. Acesta îşi crea adevarate obsesii şi mânca acelaşi aliment timp de mai multe săptămâni. La un moment dat, acesta a mâncat atât de mulţi morcovi încât pielea lui a devenit portocalie. Steve Jobs credea că dieta vegană restrictivă îi va înlătura mirosurile produse de corp, astfel încât să facă baie doar o dată pe săptămână.Henry Ford
Producatorul imperiului de automobile Ford mânca buruienile din curtea casei sale. El nu-şi cumpăra niciodată verdeaţă din magazine, ci rupea pur şi simplu ce găsea în jurul casei.

Hugh Hefner
Fondatorul Playboy mănâncă doar preparatele produse în bucătăria sa, de către chef-ul personbal. Chiar şi atunci când iese în oraş să cineze, Hugh Hefner are mâncarea proprie, livrată dinainte la restaurantul respectiv.

Charles Darwin
Exploratorul era atat de intrigat de animalele pe care le descoperea încât le testa pe toate. Iguane, broaşte ţestoase gigantice şi bufniţe – cu cât erau mai ciudate, cu atât mai bine.

Fergie
Cântăreaţa americană a mărturisit că nu trece nicio zi fără să nu bea un shot de oţet de mere. „Am încredere în antrenorul meu personal”, a explicat ea.

Lady Gaga este noua imagine Versace!
Articolul anterior
De 81 ani, împreună!
Articolul următor
Alte articole interesante