Slăbeşti rapid cu doar trei ingrediente!

Un amestec de hrean, lămâie şi miere face minuni atunci când vrei să slăbeşti.

separator
2_sirop_hrean_30272500_f15f9950f8

Rădăcina de hrean este folosită atât la gătit, cât şi în medicina naturistă pentru tratarea diverselor boli. Are un conţinut bogat de vitamine C, A, B1,B2, saruri, minerale de fier, potasiu, calciu, magneziu, glicozizi sulfurati, acid clorhidric, carbonic, glutamine, aspargina, uleiuri volatile. Mirosul inţepător al rădăcinii se datorează sulfurii de alil, o substanţă prezentă şi în usturoi şi ceapă, cu efect antibacterian.

Hreanul are efect stimulant asupra aparatului digestiv, accelerează peristaltismul intestinal, combate atonia intestinală, având efect laxativ sau purgativ, are efect expectorant şi decongestionant la nivelul căilor respiratorii superioare, revulsiv în aplicaţii externe, tonic cardiac, vermifug, antiparazitar, are un rol important în fiziologia sistemului nervos, de a induce o stare de bine, de satisfactie, de plăcere, relaxare are actiune excitant renală, diuretică.

Iată cum se prepară acest amestec.

Ai nevoie de 150 de grame de hrean, trei lămâi și trei linguri mari de miere. Hreanul se curăță și se dă prin răzătoare. Lămâile se spală și se taie mărunt, se scot sâmburii și se amestecă in blender. Mierea se pune la final, se amestecă totul foarte bine și se pune la frigider.

Amestecul il iei de două ori pe zi, după masă. Este nevoie de perseverenta. Tratamentul se ia timp de trei săptămâni. Atentie: nu este recomandat consumul amestecului pe perioadă îndelungată pentru persoanele care suferă de colon iritabil, hreanul în exces poate provoca tulburări digestive.

Care sunt ecografiile de bază în timpul sarcinii
Articolul anterior
Loial a împlinit 18 ani! Primește reduceri și cadouri din partea companiei!
Articolul următor
Alte articole interesante