FOTO: Vezi cum arată tichetele de masă care vor fi distribuite angajaților și unde vor putea fi folosite

În acest an, urmează să fie implementate bonurile de masă pentru angajații din sectorul privat, care pot beneficia ca şi supliment la salariu de un tichet de masă în valoare de 45 de lei. Acestea vor putea fi utilizate pentru a lua prânzul la cantine, cafenele și restaurante.

separator

Redacția TV8 a intrat în posesia unui astfel de set. Vezi mai jos cum arată acesta.Amintim că, responsabilă din punct de vedere tehnic, operațional și comercial pentru a lansa tichetele de masă în țara noastră este compania franceză Edenred, care va produce tichetele după primirea autorizației de la Agenția de Servicii Publice. În acest scop Edenred și-a instalat la sediul din Chișinău echipamentul de producere a tichetelor de masă și a făcut angajări de personal.
Tichetele de masă vor fi realizate în conformitate cu prevederile legislative, asigurându-li-se, prin aplicarea unor tehnologii moderne, un grad ridicat de protecție, prin elemente de securitate precum: hârtie filigranată cu înscrisul Edenred, element de securitate tactil, pictogramă termoreactivă, serii de control, cod de bare unic, bandă metalică. 

Modurile prin care poți să îți menții o greutate sănătoasă, fără să te cântărești zilnic
Articolul anterior
De luna viitoare, în țara noastră vor fi majorate pensiile
Articolul următor
Alte articole interesante