Provoacă-ţi iubitul cu șapte alimente sexy pe săptămână!

Cuvântul „afrodiziac” este folosit de cel puţin 5 milenii. Vine de departe, de la zeiţa frumuseţii „Afrodita”.

 

 

 

 

Cine-ar fi putut bănui că o bucată de ciocolată,  o linguriţă de miere sau o porţie de mirodenii este doza ce condimentează relaţia sexuală? Dacă simţi că ceva nu mai merge într-o relaţie, să ştii că simţurile ascunse pot reânvia. Combinând tehnicile sexuale şi lista de alimente afrodiziace de mai jos,  îţi vei impresiona oricând partenerul.

 

1. Ardeiul iute

Este un afrodiziac natural foarte puternic. Provoacă circulaţia sângelui, creând senzaţii contradictorii de fierbinţeală şi relaxare.

 

 

2. Bananele

Bananele reglează presiunea sanguină, activează funcţiile erectile. Nu uita să mănânci câte o banană în fiecare zi.

 

 

3. Sucul de rodii

Este considerat extrem de excitant. Pe lângă gustul delicios, antioxidanţii din acest suc, eliberează radicalii.

 

4. Usturoiul

Alicina ce se conţine în usturoi, ridică fluxul sanguin. În loc să-ţi sâcâi partenerul că a mâncat un căţel de usturoi ce nu-ţi miroase bine, ar fi cazul să iei exemplu.

 

5. Ciocolata şi cafeaua

Strecoară picanterii, ce dau un plus de erotism relaţiilor.

Ambele conţin hormoni ai plăcerii. Ciocolata neagră  are stimulenţi naturali care sunt benefici pentru inimă şi libidoul femeii, implicând dorinţă de a face sex, datorită substanţelor excitante. Conţinutul de cofeină stimulează muşchii inimii şi sistemul nervos. Cafeaua este recomandată în cantităţi mici, ciocolata face bine,  fiind combinată cu un pahar de vin.

 

6. Ghimbir

Gustul picant  al acestui afrodiziac natural,  adăugat în ceai te va deştepta şi te va încălzi. Deşi senzaţia e plăcută, nu este cazul să exagerezi.

 

7. Ţelina

Este un afrodiziac  tradiţional cu efecte imediate.

Conţine un hormon care provoacă un miros plăcut ce îi scoate din minţi pe parteneri, în sensul bun al cuvântului.
Poate fi consumată sub formă de frunze, rădăcină sau suc.
Dar să nu uităm şi de atmosfera care împlineşte efectul acestor produse.

Uleiurile aromatizate

şi mâinile potrivite unui masaj erotic îţi vor lăsa partenerul fără comentarii.
Lasă şi feromonii să-şi facă “meseria”.

Parfumul

potrivit îi va permite partenerului să te descopere mai repede. Nu uita, feromonii sunt cei care fac să funcţioneze  ambele sexe.

Noi ţi-am dat soluţii. Dacă ai apetit de o seară de neuitat, încearcă. Chiar  dacă nu ţi-ai planificat nimic special, apetitul tot va veni, cu voia sau fără de voia ta.

Text: Olga Chirica

Murăturile nu sunt doar o garnitură, ci un adevărat medicament natural

Murăturile în saramură nu sunt doar o garnitură gustoasă, ci pot fi și un adevărat medicament natural, datorită beneficiilor pe care le aduc sănătății. Acestea sunt bogate în probiotice, vitamine și minerale care contribuie la întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea digestiei și creșterea nivelului de energie.

Probiotice naturale: Procesul de fermentare produce bacterii benefice pentru sănătatea intestinală, ceea ce îmbunătățește digestia și poate întări imunitatea.

Vitamine și minerale. Murăturile sunt o sursă excelentă de vitamine B, C, K, precum și de minerale precum potasiu și magneziu, care ajută la menținerea sănătății oaselor și a inimii, susține evz.ro.

Antioxidanți.  Legumele folosite în murături, cum ar fi varza, castraveții și morcovii, sunt bogate în antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi.

Hidratare și echilibru electrolitic. Sarea din saramură ajută la menținerea echilibrului electrolitic, mai ales după eforturi fizice, oferind un plus de energie.

Pentru a obține murături care să-ți ofere un maxim de energie și beneficii pentru sănătate, secretul constă în folosirea unei saramuri de calitate și a unor ingrediente naturale. 

Gogoșari în oțet – o rețetă delicioasă care se gătește rapid

Vă prezentăm o rețetă de gogoșari gustosi ce se gatesc destul de repede. Acesti gogosari sunt foarte populari la mesele noastre de sarbatoare. E o reteta de pe gatesceu.ro verificata si experimentata in timp, nu am dat gres niciodata, sunt crocanti si au un gust dulce-acrisor. E un aperitiv apreciat de toti.

Se spala gogosarii, se scoate semintele si cotorul si se taie felii in 4-5 bucati.

Preparam marinada: punem intr-un vas mai adinc la fiert apa, uleiul, otetul, zaharul, piperul negru boabe, frunza de dafin, amestecam totul si saram dupa gust.

Cand incepe sa fiarba punem si usturoiul feliat.

Si o parte din gogosarii taiati.

Dupa ce incepe sa fiarba mai lasati la foc mediu pentru inca 6-8 minute la fiert toate ingredientele, amestecand uneori. Apoi luam un borcan, din timp spalat si sterilizat, punem la fundul borcanului o frunza de telina si cu o lingura luam cate 2-3 bucati de gogosar si umplem borcanul, punem si un pic din marinada.

Punem capacul la borcan, le intoarcem cu capacul in jos si le astupam cu ceva cald, asa procedam si cu partea de gogosari ramasa.

Dupa ce au stat borcanele o zi sub o plapuma calda, le depozitam in camera pentru conservatii. Sunt gata marinati cam peste o luna.
Pofta Buna!

Dieta extrem de populară care poate duce la demență

Medicii avertizează că o dietă carnivoră (bazată exclusiv pe produse de origine animală) poate fi responsabilă pentru apariția mai multor probleme serioase de sănătate, printre care boli de inimă și demență, scrie digiworld

„Este ceva care m-ar îngrijora, faptul că oamenii se expun riscului de apariție a bolilor cardiovasculare și chiar de demență. Cred că se joacă cu focul, având în vedere că nu avem studii pe termen lung care să arate efectul acestei diete în timpuri moderne ”, a comentat medicul generalist britanic Rupy Aujla în legătură cu cei care duc o dietă bazată în special pe carne.

Dr. Aujla a transmis, în podcastul său, că există o serie de pericole de care ar trebui să fie conștienți oamenii care apelează la dieta carnivoră.

Deși unii ar fi tentați să treacă la o dietă carnivoră pentru a simți mai ușor senzația de șațietate, a evita carbohidrații și a da jos câteva kilograme, acest stil de viață alimentar nu ar trebui susținut o perioadă lungă, pentru că ar putea aduce mari dezavantaje.

„Vă expuneți unui risc sever de boli cardiovasculare și demență, precum și la tot ceea ce vine cu acestea”, susține medicul Rupy Aujla.

Doctorul a evidențiat riscul crescut de afectare a funcției mușchiului cardiac și impactul asupra sănătății celulelor, care ar putea crește inflamația cronică. În plus, cel mai îngrijorător aspect este creșterea nivelului de colesterol și legătura lui cu problemele cardiovasculare și demența.

Carnea este o sursă bună de proteine, de care organismul are nevoie pentru a menține și a construi mușchi, și poate oferi, de asemenea, o sursă bună de vitamine și minerale precum fierul, zincul și vitaminele B.

Cu toate acestea, medicii sfătuiesc ca oamenii „să aleagă bucăți slabe și să limiteze consumul de carne roșie și prelucrată pentru a maximiza beneficiile pentru sănătate, minimizând în același timp aspectele negative, cum ar fi conținutul ridicat de grăsimi saturate care poate crește riscul de colesterol ridicat”.

Avene Fotoprotecţie te protejează de razele nocive!
Articolul anterior
Coperta mai
Articolul următor