Iată ce poți pregăti din ouăle care au rămas după sărbătorile Pascale.
1. Încearcă să fărâmi oul, amestecă cu puțin curry și cu smântână. Iar cu această combinație poți face sandvisuri micuțe. O felie de salată deasupra este binevenită pentru o alimentație sănătoasă.
2. Ca o gustare de prânz poți face o salată: ouă fierte, mazăre, fasole păstăi, somon afumat și alte verdețuri. Puțin ulei și lămâie pentru un final delicios.
3. Pentru o schimbare de aperitiv, cel mai bine încearcă următoarea idee: roșii umplute cu un amestec de ouă fierte, cu ton și putin iaurt slab în grăsimi.
4. Orez brun, ceapă tocată mărunt și călită în unt, somon proaspăt și ouă. Și câteva frunze de leuștean proaspăt.
5. Tot la capitolul aperitive speciale: încearcă ouă umplute cu humus. Taie oul pe jumătate, scoate gălbenușul – și înlocuiește-l cu o lingură de humus, peste care presară puțin curry pentru culoare.