Adio, kilograme în plus! Reţeta care te va face să slăbeşti uimitor!

Atunci când nu ne odihnim suficient, avem tendinţa să bem mai multă cafea şi să ne luăm energia din dulciuri şi alte alimente pline de calorii. Însă, persoanele care au grijă de sănătatea şi silueta lor beau în loc de cafea, limonadă cu ghimbir. O reţetă care care te ajută să slăbeşti 6,5 kg în 9 zile, dacă este completată de un meniu special.

separator

slabeste

În cele 9 zile de dietă, urmează acestă reţetă şi într-o perioadă scurtă de timp, te vei alege cu rezultate uimitoare la capitolul kilograme în plus.
Ingredientele pentru a prepara limonada cu ghimbir:

  • 5 lămâi
  • 1 lingură de ghimbir dat prin răzătoare
  • 3 litri de apă
 

 

Mod de preparare:
Stoarce lămâile, adaugă ghimbirul şi toarnă apa.
Consumă limonada cu ghimbir în timpul zilei, înaintea meselor principale şi ori de câte ori îţi este sete.

ghimbir-si-lamaie limonada

Meniul special care completează limonada cu ghimbir

Micul dejun:
Începe-ţi ziua cu un pahar de limonadă cu ghimbir, pentru a-ţi activa metabolismul şi pentru a detoxifia corpul. După o jumătate de oră, ia 2 mere sau 2 portocale sau 1 grepfrut mare. Mănâncă varianta de fruct aleasă.
Pe lângă fructul ales, ia o mână de nuci, migdale sau alune de pădure, deoarece fructele cu coajă tare sunt o sursă excelentă de antioxidanţi.

Prânzul:
Prepară un fel de carne (de pildă carne de pui sau carne de viţel) cu iaurt. Bea 2 pahare de limonadă cu ghimbir.

Gustarea:
Bea un pahar de limonadă cu ghimbir şi prepară-ţi singură o salată proaspătă, cu ulei de măsline şi puţină sare.

Cina:
Încearcă să mănânci masa de seară înainte de ora 18.00. Prepară-ţi 2 ouă fierte tari, cu salată de castraveţi sau salată verde / lăptucă, cu ulei de măsline şi puţină sare. Şi nu uita să bei mai întâi limonada cu ghimbir.

Bea 1 litru de ceai verde (4 pliculeţe de ceai verde, puse la infuzat într-un litru de apă) înainte de culcare.

Urmează acest meniu timp de 9 zile sau mai mult, în funcţie de cât de multe kilograme vrei să topeşti. Potrivit healthyfoodstyle.com, te poţi aştepta să slăbeşti în acest timp până la 6,5 kilograme.

Olade. Trei secrete pentru a le găti

Oladiile sunt un fel de combinatie între clătite și pancakes-uri.

Ingrediente:

  • ouă – 2 buc.
  • chefir – 300 ml.
  • zahăr – 1 lingură.
  • ulei de floarea soarelui – 1 lingura.
  • sare – 1/4 linguriță.
  • sifon – 0,5 linguriță.
  • făină – 220 gr. (+ 2-3 linguri)

Iată cele 3 secrete

  1. Încălzește chefirul.
  2. Ordinea ingredientelor (în special sifon).
  3. Puteți lăsa să stea 5-10 minute pentru ca sifonul să aibă timp să reacționeze.

Mod de preparare

  • Combinați chefirul, ouăle, zahărul și sarea.
  • Pune tigaia la foc mediu.
    Este necesar să-l încălziți astfel încât degetul coborât să fie fierbinte, dar tolerabil (se amestecă în mod constant și asigurați-vă că ouăle nu se coagulează)
  • Adăugați făina, bateți până se omogenizează. Cantitatea de făină depinde de grosimea chefirului.
  • Dacă este lichid, aveți nevoie de 3 linguri în plus. Aluatul trebuie să curgă foarte încet din lingură
  • Adăugați sifon, amestecați, apoi turnați ulei.
  • Nu mai puteți amesteca și mai amestecați aluatul.
  • Turnați ulei într-o tigaie încălzită și puneți 1 lingură.
  • Se prăjește până se rumenește.

Gogoșari în oțet – o rețetă delicioasă care se gătește rapid

Vă prezentăm o rețetă de gogoșari gustosi ce se gatesc destul de repede. Acesti gogosari sunt foarte populari la mesele noastre de sarbatoare. E o reteta de pe gatesceu.ro verificata si experimentata in timp, nu am dat gres niciodata, sunt crocanti si au un gust dulce-acrisor. E un aperitiv apreciat de toti.

Se spala gogosarii, se scoate semintele si cotorul si se taie felii in 4-5 bucati.

Preparam marinada: punem intr-un vas mai adinc la fiert apa, uleiul, otetul, zaharul, piperul negru boabe, frunza de dafin, amestecam totul si saram dupa gust.

Cand incepe sa fiarba punem si usturoiul feliat.

Si o parte din gogosarii taiati.

Dupa ce incepe sa fiarba mai lasati la foc mediu pentru inca 6-8 minute la fiert toate ingredientele, amestecand uneori. Apoi luam un borcan, din timp spalat si sterilizat, punem la fundul borcanului o frunza de telina si cu o lingura luam cate 2-3 bucati de gogosar si umplem borcanul, punem si un pic din marinada.

Punem capacul la borcan, le intoarcem cu capacul in jos si le astupam cu ceva cald, asa procedam si cu partea de gogosari ramasa.

Dupa ce au stat borcanele o zi sub o plapuma calda, le depozitam in camera pentru conservatii. Sunt gata marinati cam peste o luna.
Pofta Buna!

Rețetă de cartofi prăjiți fără ulei. Delicioși și nu fac rău organismului

Rețeta de e cartofi prăjiți în albuș de ou este ideală pentru cei care țin dietă, pentru copii, dar și pentru cei care vor să evite uleiul. Pentru a face această mîncare avem nevoie de doar 5-7 cartofi medii și două albușuri de ou. Nu uita de sare, piper și boia dulce.

Primul pas este să curătăm cartofii, îi spălăm și îi tăiem felii subțiri. Într-un bol punem albușurile de ou și condimentele, după gust, iar apoi amestecăm. Cartofii tăiați se trec apoi prin compoziția obținută.

Într-o tavă în care punem hârtie de copt vom așeza cartofii, lâsând preparatul la cuptor timp de 15 minute, la 200-220 de grade. Asta este tot. Poftă bună!

Greșelile pe care le facem când gătim cartofii prăjiți

Mare atenție la cartofii pe care îi alegi. Când mergi la cumpărături, verifică fiecare cartof să nu fie moale sau să nu prezinte lovituri. Dacă vrei să faci cartofi prăjiți este indicat să-i alegi pe cei albi. Cartofii nu trebuie aruncați direct în tigaie! Înainte, ei trebuie puși într-o oală cu apă rece timp de o oră pentru a îndepărta amidonul, care poate fi periculos.

Alege o tigaie subțire, cu acoperire non-aderentă sau o tigaie din oțel sau fontă cu fundul gros. Dacă faci cartofi prăjiți în ulei, încinge tigaia și apoi pune cartofii. Condimentele trebuie adăugate la sfârșit. Dacă pui sare peste cartofi în timp ce sunt pe foc, sarea va scoate apa din cartofi, iar aceștia nu vor mai face crustă.

Cartofii sunt o sursă bună de vitamine și minerale, în special vitamina C, vitamina B6, potasiu și magneziu. Cartofii au foarte puține grăsimi și 0% colesterol. Ei reglează digestia și ne pot ajuta să slăbim. Aceștia conțin multe fibre. Acestea normalizează tranzitul intestinal, reduc simptomele indigestiei, constipației sau diareei și pot calma balonarea și flatulența.

sursa

S-a pregătit timp de două săptămâni pentru a o cere în căsătorie. Vezi povestea unui cuplu frumos și deosebit
Articolul anterior
Xenia Sobchak a fost confundată cu Madonna!
Articolul următor