Brioșe cu morcovi fără gluten și fără lactoză

Cel mai gustos desert care nu te îngrașă.

DSC_7890

Ingrediente

  • 4 ouă (la temperatura camerei)
  • 130 g curmale (~20 buc) înmuiate în 60 ml apă și pasate
  • 100 g semințe floarea soarelui rasnite
  • 30 g fulgi nuca de cocos rasniti
  • 0,5 lingurite bicarbonat stins cu lamaie
  • 1 lingurita pudra roscove (optional)
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1 lingurita extract vanilie
  • 100 ml ulei de cocos lichid
  • 170 g morcov ras mic
images

 

Mod de preparare

  •  Curmalele se pun la inmuiat in apa calda, si dupa 5-10 min se pot face pasta in blender sau cu ajutorul mixerului vertical.
  • Se bat putin ouale, apoi se adauga restul ingredientelor in ordinea din reteta, amestecand de fiecare data pana la incorporare completa.
  • Se pun in formele de briose, si se dau la cuptor la 180 C pana trec testul scobitorii.

 

Barza a venit încă la doi interpreți din showbiz-ul autohton
Articolul anterior
Un iPhone 4 pus la încărcat i-a ars sânul sâng
Articolul următor
Alte articole interesante