Rețeta de bruschete propusă de nutriționista Galina Tomaș este alegerea ideală pentru o cină gustoasă, ușoară și rapid de preparat.
Servite calde sau reci, completate cu legume sezoniere, bruschetele se pot prepara cu orice ocazie sau în orice sezon. Mai mult decât un aperitiv, bruscheta poate fi un fel de mâncare de sine stătător. Te întrebi ce rețetă poți alege la gustare de astăzi?
Galina Tomaș îți oferă o rețetă din meniurile personalizate al abonaților platformei www.galinatomas.com.
Bruschete cu roșii cherry și avocado, gata doar în 15 minute!
Metoda de preparare:
- 1. Se pune felia de pâine integrală la cuptor într-o tavă și lăsăm la rumenit aproximativ 5-10. minute.
- 2. Între timp, tăiem în cubulețe mici avocado și roșiile.
- 3. Adăugăm ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie și amestecăm ingridientele.
- 4. După ce s-au rumenit felia de pâine, adăugăm deasupra legumele tăiate.
- 5. Presurăm cu semințe (la preferință).
Poftă bună!