Butoiaşe de dovlecel

De cele mai multe ori, suntem tentate să îndepărtăm coaja legumelor. În coaja dovlecelului, se găseşte mare parte din vitamina B3 şi provitamina A.

separator

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 200 g brânză de vaci
  • 1 lingură cu iaurt sau smântână
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 linguriţă cu ulei de măsline
1

Mod de preparare

Spală bine dovlecelul, şterge-l cu un şervet şi taie-l în felii cât mai subţiri. Unge cu ulei de măsline un grătar de teflon şi rumeneşte puţin feliile de dovlecel. Separat, trece brânza de vaci printr-o sită deasă. Încorporează apoi iaurtul şi adaugă un căţel de usturoi zdrobit bine. Unge fiecare felie de dovlecel cu pasta de brânză şi rulează uşor. Prinde cu scobitoare sau leagă cu un fir de ceapă verde. Lasă la rece câteva minute.

Poftă bună!

Sursa

S-au întrecut în extravaganță. Vezi toate ținutele de la Met Gala 2015!
Articolul anterior
Amuzant! Cum reacționează doi bărbați la durerile nașterii
Articolul următor
Alte articole interesante