Cartofi fierți cu pătrunjel

Simplu, rapid, delicios și perfect pentru o garnitură lejeră.

separator

capture

Ingrediente:

1 kg cartofi mici, tăiați în jumătate dacă sunt mai mari
sare grujoasă
piper măcinat
30 g unt
2 linguri pătrunjel verde tocat
Modalitate de preparare:

Puneți cartofii într-o oală mare cu apă cât să îi acopere.
Adăugați sare grunjoasă și adunceți în punctul de fierbere.
Fierbeți la foc mic timp de 15-20 de minute, până cartoful poate fi străpuns cu ușurință cu vârful unui cuțit.
Scurgeți cartofii de excesul de apă și puneți-i la loc în oală.
Adăugați untul și pătrunjelul și agitați energic, apoi asezonați cu sare și piper.
Serviți ca atare, cât sunt calzi.

Îngrozitor! A fost obligată să se mărite la 14 ani şi a murit un an mai târziu, când a născut
Articolul anterior
Olga Blanc s-a reprofilat. A creat o colecţie de haine chic
Articolul următor