Fasole verde murată

Fasolea, numită adesea și carnea săracului, pentru că este bogată în proteine este un aliment-medicament care vara, când este sezonul păstăilor, nu ar trebui să lipsească de pe masă. Și pentru că la sigur ai vrea s-o ai în bucătărie și iarna, noi te ajutăm. Iată cum poți obține cea mai gustoasă fasole verde murată.

separator
Ingrediente:
  • 2 lingurițe semințe mărar
  • 3-4 căței usturoi
  • 3 linguri zahăr
  • 60g sare
  • 1.5 litri apă
  • 750ml oțet
  • 350g fasole verde
  • 2 lingurițe chimen
  • 4-6 frunze dafin
fasole-verde-murata_size5
Metoda de preparare:

Spală fasolea verde și curăță-i capetele. Împarte fasolea în borcane.

Adaugă frunze de dafin, usturoi, semințe de mărar și chimen în fiecare borcan.

Amestecă oțetul cu apa, sarea și zahărul și pune-le la fiert până când sarea și zahărul se dizolvă.

Toarnă lichidul cald peste fasolea din borcane, astfel încât să acoperi fasolea. Dacă mai e nevoie de lichid, adaugă apă fiartă.

Închide borcanele cu capacele, lasă-le să se răcească și pune-le la frigider. După o săptămână vor fi bune de mâncat.

sursa: foodstory.ro

Dianna Rotaru: E bine îmbrăcată, dar tot mai bine e dezbrăcată
Articolul anterior
Sex oral! 5 moduri în care îl poți face
Articolul următor
Alte articole interesante