Lenuța Gheorghiță gătește clătite cu gem de vișină. Rețeta pas cu pas

Pe interpreta Lenuța Gheorghiță rețeta de clătite o duce tot timpul cu gândul la copilărie. Această rețetă este preferata familiei și poate fi un adevărat deliciu.

Este nevoie de minunatul mix de clătite by Dr. Oetker, smântână și desigur gustosul gem de vișine.

Dragi Prieteni, în ajunul sărbătorilor de iarnă, Dr.Oetker vă invită să participați la campanie promoțională “Asta-i rețeta fericirii!”, în perioada 15 noiembrie 2021 – 31 ianuarie 2022.

Cumpara orice produs Dr.Oetker, înscrie numarul bonului pe www.oetker.md sau prin SMS la 1817 si poți cîștiga premii săptămînale (electrocasnice pentru bucatarie) sau premiul mare – 50 000 lei! #rețetafericirii și detalii pe www.oetker.md

Tartă cu dovleac: rețetă de familie a interpretei Aura

Rețeta de astăzi a interpretei Aura este una mai specială și deosebită, o tartă delicioasă cu dovleac. Este fină și foarte puhavă. Cu așa rețetă la sigur îi vei uimi pe oamenii tăi dragi. Te provocăm să o încerci și să ne spui și nouă cum ți s-a părut!

Dana Marchitan deja știe cum își va convinge feciorul să mănânce sănătos

Vedetele care au copii adolescenţi în casă ştiu cât e de complicat să-i momeşti cu mese atractive dar şi sănătoase. Este şi cazul Danei Marchitan, care, încearcă să-l dezveţe pe Denis, fiul său, să mănânce produse de tip junk food, preparate în localurile din oraş.
De astă dată, Dana îi va prepara mici asortați cu legume, cu ajutorul friteuzei cu aer cald Air Fryer Star. Această noutate a companiei Delimano, are un design minimalist, stilat și este de mare ajutor femeilor care petrec timp limitat în bucătărie.

Cornulețe cu vișine și zahăr pudră: rețeta din copilărie a Lenuței Gheorghiță

Interpreta Lenuța Gheorghiță ne-a promis că această rețeta de cornulețe este extraordinară. Copii și soțul le adoră la nebunie, iar noi confirmăm că scoase din cuptor și scăldate în zahărul Dr. Oetker sunt extrem de fragede, aromate și super delicioase!!!

Vă invităm să le încercați și voi, merită să fie pe masa voastră!


Dragi Prieteni, la început de primăvară și în ajunul sărbătorilor de Paște, Dr.Oetker vă invită să participați la campanie promoțională “Împreună, orice masă e o dulce sărbătoare!”, în perioada 15 martie 2022 – 31 mai 2022.

Cumpără orice produs Dr.Oetker, înscrie numărul bonului pe www.oetker.md sau prin SMS la 1817 si poți cîștiga premii săptămânale a câte 4000 lei sau premiul mare – 50 000 lei!
Împreună, orice masă e o #dulcesarbatoare!

Înscrie-te în promoție! Succes

Un adolescent a murit, iar fratele lui a fost rănit, după ce au furat mașina părinților și s-au răsturnat cu ea
Articolul anterior
Israelul a început vaccinarea anti-Covid a copiilor cu vârste între 5 și 11 ani
Articolul următor