Lenuța Gheorghiță gătește clătite cu gem de vișină. Rețeta pas cu pas

Pe interpreta Lenuța Gheorghiță rețeta de clătite o duce tot timpul cu gândul la copilărie. Această rețetă este preferata familiei și poate fi un adevărat deliciu.

Este nevoie de minunatul mix de clătite by Dr. Oetker, smântână și desigur gustosul gem de vișine.

Dragi Prieteni, în ajunul sărbătorilor de iarnă, Dr.Oetker vă invită să participați la campanie promoțională “Asta-i rețeta fericirii!”, în perioada 15 noiembrie 2021 – 31 ianuarie 2022.

Cumpara orice produs Dr.Oetker, înscrie numarul bonului pe www.oetker.md sau prin SMS la 1817 si poți cîștiga premii săptămînale (electrocasnice pentru bucatarie) sau premiul mare – 50 000 lei! #rețetafericirii și detalii pe www.oetker.md

Gătim cu Lenuța Gheorghiță ruladă cu stafide și fulgi de cocos. Rețetă ușoară și delicioasă

Interpreta care adoră să își alinte oamenii dragi cu delicii culinare făcute de ea. Și deoarece are acasă doi copii dornici de gustoșenii, Lenuța Gheorghiță se străduie să le îndeplinească poftele și le gătește diverse copturi. În acest video a zis să se împartă și cu voi cu o rețetă minunată de ruladă cu stafide.

Lăsați-ne în comentarii un plus dacă ai încercat rețeta!


„Mă mândresc că gătesc dulcele moldovenesc!”

În perioada 13 martie 2023 – 28 mai 2023, cumpărând orice produs Dr. Oetker și înregistrând numărul bonului fiscal prin SMS la nr.1817 sau pe www.oetker.md poți câștiga premiul mare 50.000 MDL sau alte 11 premii săptamanale a câte 5.000 lei.

SUCCES!!!

Rețeta Lenuței Gheorghiță de tartaleta Napoleon. Rețeta care la sigur va cuceri

Deși în mare parte o întâlnești pe interpreta Lenuța Gheorghiță prin concerte și cântări, aceasta reușește să impresioneze familia cu deserturi speciale. În ediția de astăzi aceasta ne-a arărtat cum gătește acasă, în timp record Tartaleta Napoleon. Ce vă trebuie pentru a găti acest desert? Vedeți în video!

„Prăjituri moldovenești făcute să le iubești!” In perioada 15 noiembrie – 31 ianuarie 2023, cumparind orice produs Dr. Oetker si inregistrind numarul bonului fiscal prin SMS la nr.1817 sau pe www.oetker.md poți câștiga premiul mare 50.000 MDL sau alte 11 premii săptamanale a câte 4.000 lei. SUCCES!!!

Tartă cu dovleac: rețetă de familie a interpretei Aura

Rețeta de astăzi a interpretei Aura este una mai specială și deosebită, o tartă delicioasă cu dovleac. Este fină și foarte puhavă. Cu așa rețetă la sigur îi vei uimi pe oamenii tăi dragi. Te provocăm să o încerci și să ne spui și nouă cum ți s-a părut!

Un adolescent a murit, iar fratele lui a fost rănit, după ce au furat mașina părinților și s-au răsturnat cu ea
Articolul anterior
Israelul a început vaccinarea anti-Covid a copiilor cu vârste între 5 și 11 ani
Articolul următor