Un amestec de texturi și culoare, îmbrăcate într-un dressing aromat cu tarhon.
Ingrediente: 2 bucăți de carne de pui piept la grătar, 6-8 linguri ulei de măsline, 2 linguri ceapă șalot tocată mărunt, 5 linguri suc proaspat de lămâie, 4 linguri semințe de pin, 1 legatură pătrunjel tocat mărunt, 1 legatură tarhon tocat mărunt, spanac , valeriană, salată verde , 1 legatură de ridichie, 1 castravete mare feliat subțire.
Metoda de preparare: Marunțește tarhonul, patrunjelul, 2 linguri de semințe de pin, 1 lingură suc de lămâie și salotele într-un robot de bucătărie până când devin o pastă. Adaugă treptat 3 linguri de ulei de maăline. Condimentează cu sare și piper și mai adaugă ulei cât să obții un sos asemănător cu sosul Pesto.
Opreste 2 linguri din tarhonul tocat și amestecă-le cu 4 linguri de suc de lămâie, 3 linguri de ulei, sare și piper pentru a pregăti un dressing.
Amestecă într-un bol verdețurile, feliile de ridichii și castravete cu dressingul pregătit și condimentează cu sare și piper.
Împarte salata în 4-6 farfurii, pune deasupra cubulețe/ fâșii subțiri de carne de pui la grătar și presară sosul cu trahon și 2 linguri de semințe de pin. Servește salata cu pâine prăjită.