- 500 g apa
- 2 cubulete fiertura de zarzavat
- 250 g lapte
- 40 g unt
- 40 g faina
- 100 g smântâna fermentata
- ¼-½ lingurita sare
- ¼ lingurita piper
- 250 g ciuperci (champignon) albe, evtl. taiate în jumatati sau sferturi
- ca. 2 linguri frunza de patrunjel tocat
Preparare:
- puneti toate ingredientele în afara de ciuperci si patrunjel în oala si încalziti 8 min./100°/treapta 2.
- adaugati ciupercile prin orificiul capacului în fiertura si lasati sa mai fiarba 4 min./100°/ /treapta 2.
- puneti supa în farfurii, presarati cu patrunjel si serviti.
Valori nutritive: 4 portii / pe portie:
- 1006 kJ/240 kcal
- grasimi: 19 g
- albumine: 7 g
- hidrati de carbon: 12 g
- fibre: 1,8 g
- colesterina: 59 mg
Varianta:
Untul poate fi înlocuit cu unt cu mirodenii, total sau partial.
Thermomix – este un procesor de bucătărie produs de Vorwerk, producătorul german de electrocasnice premium.
Thermomix este cel mai mic şi mai compact procesor de alimente, ce îndeplineşte peste 10 funcţii într-unul singur: mixer, maşină de tocat, moară, steamer, malaxor, cântar, timer, maşină de gătit, shaker, zdrobitor de gheaţă, blender, râşniţă. Dotat cu un motor electric fără frecare Thermomix vă oferă plăcerea de a găti sănătos și o garanție de 10 ani.
str. Albişoara 82/8, of.305
Tel. (+373) 79468991
www.thermomix.md