Ingrediente
- – 120 gr brânza Philapelphia simplă (cremă de brânză)
- – 120 gr brânză feta
- – 2 linguriţe ceapă albă tocată foarte fin
- – piper după gust
- – pătrunjel verde tocat mărunt (pentru decor)
- – boia dulce (pentru decor)
- – seminţe de susan (pentru decor)
- – seminţe de in (pentru decor)
- – seminţe de mac (pentru decor)
Mod de preparare
Mixezi cele 2 tipuri de brânză, adaugi ceapă tocată fin, piperul, până obţii o pastă omogenă. Dai acest amestec la frigider, pentru o oră sau peste noapte.
Pregăteşti 5 boluri, punând în primul bol pătrunjel verde tocat, în al doilea bol boia dulce, al treilea bol seminţele de susan, al patrulea bol seminţele de in şi în ultimul bol, seminţele de mac. Scoţi amestecul de la frigider, formezi cu ajutorul a două linguriţe, biluţe de dimensiunea unei nuci pe care le ornezi cu ceea ce doreşti din cele 5 boluri descrise anterior.
Le aşezi pe platou şi le serveşti.