Seminar GRATUIT despre CE, CUM și CÂT să mănânci de sărbători fără să te îngrași

Pe data de 14 decembrie, ora 11:00, echipa Unica Sport, filiala Ion Creangă, invită toți doritorii la un seminar GRATUIT despre CE, CUM și CÂT să mănânci ca să te simți bine și să slăbești.

separator

„Nu mănânc practic nimic și oricum nu-mi reușește să slăbesc”, „Am încercat diverse diete, dar cifra de pe cântar rămâne neschimbată”, sau „Adaug kilograme chiar dacă mănânc puțin”. Cu siguranță vă sunt cunoscute aceste afirmații? Și probabil, majoritatea dintre femei au întrebări la capitolul alimentație echilibrate și sănătoase, care ajută să slăbești? În plus, vreți să știți cum să faceți față tentațiilor alimentare din timpul sărbătorilor de iarnă? Dacă DA, atunci 100 de % trebuie să ajungeți la acest eveniment.Speakeri: Galina Tomaș, nutriționist, doctor în științe medicale și fondatorul celei mai mari rețele de săli de sport din Chișinău, Unica Sport și Tatiana Brukis, directorul filialei Ion Creangă, Unica Sport cu o experiență de muncă de peste 15 ani în domeniul sportului și stilului sănătos de viață.

Durata evenimentului: 2 ore

Pentru înregistrare sunați la tel. 0(69) 51 99 37 !
Important! Pe lângă informații de calitate, participanții la eveniment vor avea posibilitatea să participe la o tombolă cu PREMII GARANTATE și să degusteze ceai de-a dreptul special, de la partenerul evenimentului –  compania Tiande.

Momente de vis în luna de miere! Ce destinație au ales Cătălina Cărăuș și soțul ei?
Articolul anterior
Video! Seară magică la Vatican. S-au aprins luminițele de Crăciun
Articolul următor
Alte articole interesante