Un mare lanț de magazine, amendat! Vindea somon făcut ,,din hering și potențiator de gust”

Patru magazine au fost amendate de inspectorii de la Protecția Consumatorilor Constanța, după ce s-a descoperit că vindeau în calitate de somon un produs care conținea 85% hering, potrivit adevarul.ro.

separator

Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu, a declarat, potrivit Digi24.ro, că produsul, comercializat în magazinele Mega Image, provenea din hering congelat, lăsat la dezghețat în cuve mari, în apă, iar deasupra acestuia era pus un potențiator de gust de somon.

„În urma controlului la cele patru puncte de lucru am descoperit aceste produse şi ţin să avertizez, încă o dată consumatorul, să citească eticheta cu mare atenţie. Produsul conţine hering lăsat la dezgheţare, moment în care acesta absoarbe o mare cantitate de apă, iar deasupra este vărsat potenţiatorul de gust de somon. Chiar dacă pe eticheta produsului scrie cuvântul «salmon», pe eticheta magazinului apare foarte clar denumirea: «somon», a precizat Horia Constantinescu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor din Constanța.

Video! Momentul în care un bănuit în dosarul ASEM îi transmite vecinului, peste balcon, o geantă și o cutie
Articolul anterior
Proiectul de film ,,Santa Barbara” de Anatol Durbală, a câștigat premiul de 5.000 de euro la Festivalul TIFF de la Cluj!
Articolul următor
Alte articole interesante