4 săpunuri care te ajută să scapi de microbii de pe mâini și corp

Spălatul este un obicei care ne poate salva viața, fie că este vorba despre spălatul pe mâini sau a întregului corp. Aceasta este cea mai simplă şi mai economă măsură de prevenire a infectării cu diverse boli, respectiv este primul pas pentru îndepărtarea impurităților.

separator

Prin spălare, îndepărtăm celulele moarte, transpirația, sebumul, bacteriile și praful care se acumulează pe piele. Pentru a le îndepărta, avem nevoie nu doar de apă, ci și de săpun. Atenție, însă! Nu putem folosi oricare săpun, ci doar pe cel care nu va dăuna pielii.

Tocmai din acest motiv, îți recomandăm 4 săpunuri de la Equilibra, toate pe bază de ingrediente naturale.

Pentru tenul uscat și sensibil, este ideal săpunul lichid cu unt de shea. Este un săpun delicat, care ajută la menținerea unui ten curat și oferă pielii un aspect tânăr. Acesta curăță epiderma fără a usca și este ușor de folosit prin producerea unei spume abundente. Nu produce iritații, iar pielea rămâne perfect curată, moale, suplă și mătăsoasă.

Un alt săpun recomandat atât pentru curățarea tenului, cât și pentru a întregului corp, este cel bazat pe cărbune activ. Cărbunele activ este un ingredient cunoscut pentru proprietățile sale de absorbție, regenerare și purificare. Având în componența sa și pulbere de sâmbure de caise, săpunul exfoliază ușor, creând o spumă cremoasă și moale. Acesta curăță și menține pielea feței și a corpului catifelată și luminoasă. Săpunul nu conține alergeni.

Din seria de săpunuri pentru curățarea tenului și a întregului corp este și săpunul solid cu aloe vera. Destinat pentru folosire zilnică, acesta curăță și hrănește profund pielea. Formând o spumă cremoasă și ușoară, săpunul oferă tenului un aspect tânăr și sănătos.

Iar pentru îngrijirea mâinilor și a feței Equilibra vine cu săpunul lichid delicat cu aloe vera. Acesta conține o cantitate mare de gel de aloe vera și curăță epiderma fără a o usca. Este ușor de folosit, producând o spumă abundentă și plăcută la atingere, care poate fi îndepărtată cu ușurință, lăsând pielea perfect curată, moale, suplă și mătăsoasă. Săpunul delicat cu aloe vera nu produce iritații, fiind recomandat în special persoanelor cu o piele sensibilă. Acesta poate fi folosit atât pe față, cât și pentru curățarea mâinilor și a corpului.

Ține minte: doar de tine depinde cât de sănătoasă va fi pielea, tocmai de aceea este indicat să alegi pentru curățarea acesteia doar săpunuri bazate pe ingredient naturale, recomandate de dermatologi, așa cum sunt cele de la Equilibra!

Săpunurile, dar și celelalte produse de îngrijire marca Equilibra, le găsești în Farmacia Familiei!

Ministra Sănătății: Unele restricții ar putea fi menținute până la data de 31 decembrie
Articolul anterior
Germania deschide școlile. Cum vor avea loc cursurile?
Articolul următor
Alte articole interesante