5 secrete de frumuseţe cu produse din bucătăria ta!

Pe lângă surplusul de vitamine, minerale şi un şir de beneficii aduse organismului, alimentele din bucătărie sunt şi un aliat perfect al frumuseţii tale.

separator

Te-ai gândit vreodată că laptele praf, fulgii de ovăz şi zaţul de cafea sunt secretele unei pieli catifelate şi tinere? Uite că ţi-am pregătit o listă cu câteva produse alimentare, care te va ajuta să ai cel mai îngrijit şi fin  corp din lume.

 

Lămâia – unghii îngrijite şi curate!

Te-ai cam săturat de tratamentele costisitoare pentru îngrijirea unghiilor tale? Uite că lâmâia îţi sare în ajutor şi la acest capitol. Pentru a avea grijă de unghiile tale, amestecă zeama de la o jumătate de lămâie cu apă călduţă şi înmoaie unghiile timp de 5 minute. Vei avea rezultat imediat! Iar dacă ţi-ai împins cuticulele şi vrei să le calmezi freacă o jumătate de lămâie de-a lungul unghiei, aplicând o mişcare faţă-spate.

Zaţul de cafea- duşmanul numărul unul împotriva celulitei!

Pe lângă aroma şi gustul unic lăsat de cafea, acest produs mai este şi secretul unei pieli catifetale şi fără celulită. Amestecă zaţul de cafea cu un albuş de ou şi aplică această compoziţie pe coapse şi fund.  După care înveleşete zonele în folie de plastic şi lasă să acţioneze timp de 30 min, după care clăteşte-te sub duş călduţ.

Laptele praf – demachiantul perfect al tenul tău!

Se întâmplă de multe ori că ai rămas fără demachiant, însă nu te poţi culca cu faţa încărcată de fond de ten şi rimel? Uite că soluţia numărul unu în rezolvarea aceste probleme este nu alta decât laptele praf.  Amestecă 3 linguri de lapte praf cu 1/3 cană de apă călduţă şi vei obţine o consistenţă cremoasă. Aplică această compoziţie pe o dischetă demachiantă, îndepărtează machiajul în mod obişnuit, după care clăteşte faţa cu apă.

Uleiul de măsline – amicul epilatului cu lama!

Dacă preferi epilatul cu lama în detrimentul epilatului cu ceară, atunci trebuie să ţii cont de unele lucruri. Nu folosi niciodată săpun atunci când te razi pe picioare pentru că riscul de iritaţie este foarte mare. Cea mai bună metodă este să-ţi masezi picioarele cu puţin ulei de măsline şi apoi să foloseşti lama. Aşa vei avea şi pielea hidratată şi o epilare mai eficientă.

Fulgii de ovăz – şamponul care te scoate mereu din încurcătură!

Dacă ţi s-a întâmplat că ai rămas fără şampon sau ai puţin timp şi nu reuşeşti să te speli pe cap, păstrează într-un borcan şampon uscat preparat în casă. Pentru aceasta ai nevoie de 1 cană cu fulgi de ovăz măcinat şi 1 cană de bicarbonat de sodiu. Amestecă aceste 2 produse şi vei obţine o compoziţie. Masează şamponul uscat pe păr, lasă-l 2-3 minute să acţioneze, după care foloseşte un pieptene sau scutură bine de tot părul pentru a îndepărta pudra.

Fii cât mai naturală şi frumoasă cu ajutorul produselor ce-ţi stau la îndemână mereu!

 

 

5 secrete de frumuseţe cu produse din bucătăria ta!
Articolul anterior
5 secrete de frumuseţe cu produse din bucătăria ta!
Articolul următor
Alte articole interesante