Adriana Bâzgu- de la mămica a 2 copii, la o fetişcană sexy şi rafinată!

Pe lângă bucuria, iubirea şi împlinirea pe care ţi-o aduce o familie… de multe ori ajungi să te trezeşti şi cu un şir de întrebări. De ce soţul nu te mai alintă atât de des? Sau de ce nu mai eşti atât de atrăgătoare ca la început? Dar te-ai întrebat vreodată dacă ai suficientă grijă de tine, de plăcerile şi dorinţele tale? Aceasta este greşeala multor femei din Republica Moldova… pentru că odată căsătorite, uită definitiv de ele.

separator

Pentru că mereu ne gândim la tine… vrem să te ajutăm să-ţi găseşti curajul pentru aţi recunoaşte greşelile şi tăria pentru a înfrunta greutăţile. Proiectul – “Un nou început cu Unica”  îţi dă şansa să faci schimbări radicale în viaţa ta. Alături de cei mai iscusiţi specialişti vei reuşi să-ţi recapeţi frumuseţea şi încrederea ta de odinioară.

Poţi fi chiar tu protagonista acestui proiect. Încarcă o poză şi povestea ta de viaţă pe pagina noastră de concurs  şi convinge-ţi câţi mai mulţi prieteni şi rude că anume tu ai nevoie de această schimbare.

Vezi în video-ul de mai jos povestea Adrianei Bâzgu, şi cum s-a transformat ea, pas cu pas într-o fetişcană sexy şi încrezută în sine!


Coordonator Proiect: Cristina Mihalachi

Stilist Proiect: Ylianna Danko

Parteneri:

LABORATORUL FRUMUSETII
Adresa: Str. Tighina 49/3, of.22, Chisinau Moldova
Telefon: +373 22 260500
Mobil: +373 69 101793
Web: http://www.beauty-laboratory.com/
MANGO
Adresa: Str.Arborilor 21,Chisinau, Moldova
Telefon: +373 22 603746
Web: www.mango.com
SANCOS
Adresa: Bd. Moscova 16
Telefon: 90-99-09; 068433875
Email: info@sancos.md
Web: www.sancos.md
SHAMPOOZLE
Adresa: Chisinau, Miron Costin, 14
Telefon: (+373 22) 92-04-04;
Mobil: (+373) 7-888-77-88
E-mail: shampoozle.concept@gmail.com
Web: http://www.facebook.com/shampoozle
UNICA Shaping Club
bd. Ştefan cel Mare 182,
etaj 5, of. 509
„Centrul de Modă”,
tel.: 295811,
mob.: 0 6000 8000
Web: www.shaping.md
VIVI SPA
str. Socoleni, 17/1
Telefon: +373/ 22/ 85 84 87
+373/ 22/ 85 84 86
+373/ 69 254 119
Web: www.vivispa.md
VIVODENT
Adresa: Str.Bucuresti 13/1, Chisinau, Moldova
Telefon: +373 22 546400
Tel./Fax: +373 22 207175
Mob.: + 373 69 108353
+ 373 79 523377
E-mail: vivodent_dentalmarket@yahoo.com
Web: www.vivodent.md
YEVA
Adresa: Chisinau, Moldova
Str. Grenoble 128/3,
Tel.: +373 22 60 90 40
Web: www.yeva.md

,,Vreau să îmbătrânesc frumos”. Ce părere are Andreea Marin despre operațiile estetice

Andreea Marin este o femeie împlinită pe toate planurile! Îndrăgita vedetă a declarat recent că trăiește cel mai frumos și echilibrat moment al vieții sale. 

Într-un interviu oferit pentru jurnaliștii de la Click!, Andreea Marin a făcut mărturisiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu și a pus capăt unui zvon apărut recent în presă. Vedeta a mărturisit că e mai fericită ca niciodată, însă nu a devenit doamna Brâncoveanu în acte. 

Vedeta care a împlinit recent 48 de ani a fost întrebată ce părere are despre operațiile estetice. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu are nicio operație estetică și că nici nu intenționează să treacă pragul medicului estetician.

“Îți spun din start nu. Au încercat mulți, însă eu vreau să îmbătrânesc frumos, să trec frumos prin timp și demn.

Bunicile mele, mama mea, aveau un ten frumos fără să aibă acces la intervenții la vremea aceea. Desigur, și hrana își spune cuvântul în această poveste. Și mișcarea este importantă. Așa că, iată, ai tot pachetul ca să trăiești frumos și demn”, a explicat Andreea Marin.

Balayage-ul rămâne în tendințe și în 2023! Ce nuanțe de păr vor fi în tendințe în noul an

Anul 2023 vine cu noi propuneri din partea stiliștilor, în ceea ce privește părul. Dacă te gândești să faci o schimbare de look care să îți aducă un plus de volum, poți alege tonuri de balayage care să ți se potrivească. Iată câteva culori de păr care vor fi în tendințe în 2023! Cum poți să le porți, în funcție de culoarea naturală.

Balayage-ul rămâne în tendințe și în 2023

Fiecare an se remarcă prin noi tendințe, atât în materie de haine, cât și în ceea ce privește părul și machiajul. Dacă unele trenduri dispar rapid, altele se păstrează sezon după sezon și cuceresc milioane de femei. Unul dintre cele mai bune exemple este balayage-ul, care a devenit un trend în urmă cu câțiva ani și care continuă să se numere printre preferințele hair-styliștilor și în 2023.

Această tehnică de vopsire a părului are numeroase avantaje, motiv pentru care este atât de populară. În primul rând, întreținerea se face foarte ușor, pentru că nu se vede când cresc rădăcinile. Dacă balayage-ul este făcut pe culoarea naturală a părului, pot trece chiar și câteva luni până când va fi nevoie să te vopsești din nou.

În plus, această tehnică de a vopsi părul îi oferă un plus de volum și eleganță. Părul vopsit în acest fel poate fi aranjat oricum, pentru că va arăta bine indiferent că este desfăcut, prins în coadă sau făcut coc.

Culori de păr care vor fi în tendințe în 2023

Cel mai natural balayage pornește de la nuanța părului, iar hair-stylistul va aplica tonuri puțin mai deschise pe lungime, pentru a obține efectul dorit. În ceea ce privește culorile care se vor purta în 2023, sunt câteva alegeri cu care nu ai cum să dai greș în anul care vine.

Nuanțele arămii

Tonurile inspirate din culoarea cuprului sunt unele clasice și îndrăznețe, în același timp. Nu ai cum să dai greș cu un păr vopsit în degrade, care are nuanțe arămii pe lungime. Reflexiile la lumină naturală vor crea un efect nemaipomenit și nu ai cum să treci neobservată cu acest look.

Tonurile migdalate

Nuanțele de migdală, aplicate pe un păr brunet sunt o alegere extrem de elegantă pentru 2023. Dacă vrei să scoți din anonimat un păr negru sau castaniu închis, poți opta pentru culori mai deschise, în tonuri calde. Acestea oferă un aspect rafinat părului și se potrivesc indiferent de vârstă.

Nuanțele aurii

Dacă ai părul șaten deschis, nuanțele aurii, asemănătoare cu nuanța mierii, sunt cele mai potrivite pentru tine. O combinație de culori clasică, pentru care au optat numeroase vedete, și în același timp o alegere elegantă, cu care nu ai cum să dai greș.

sursa: www.ego.ro

Aura, Lori și Bety despre secretele lor de frumusețe:”Furam de la mama produse de frumusețe de la 11 ani”!

“Are mama două fete mari”, cred că așa ar fi cel mai frumos să începem prezentarea acestui video. Interpreta  Aura a decis ca de sărbători să le facă fetelor un cadou pe cât de necesar, pe atât de util: un set frumos de produse de îngijire.

Iar partenerul care a ajutat-o să își îndeplinească misiunea au fost cei de la AVENE. Care au venit cu: sfaturi utile, produse de îngrijire – iar zâmbetul fetelor de la final spune totul!

___

*Începând de pe data de 23 decembrie produsele AVENE  sunt până la -30% reducere!

Angela Orescu: Viața e așa cum ți-o dorești tu să fie!
Articolul anterior
Bavareză de căpşuni şi ciocolată
Articolul următor