Am vrut să fiu din nou frumoasă!

Când în viaţa unei femei apare prioritatea, numită FAMILIE,  atunci ea păşeşte deja pe alte trepte de pe scara celor mai importante lucruri din viaţă. Dar parcă amintirile a ceea ce şi cum am fost o dată, ne fac să revizuim lista faptelor, înâmplărilor care ne marchează existenţa. De aici a izbucnit scânteia curajului de a reinventa frumuseţea protagonistei din această lună a proiectului “Unică în 6 paşi” –  Irina Gușan.

separator

Making of

Primul pas spre schimbările radicale de look, Irina l-a făcut atunci când,  având 106 kg, a păşit pragul Unica Shaping Club. Ulterior a slăbit 41 kg, restul minunilor deja aparţin  specialiştilor implicaţi în proiectul nostru.

Iar dacă eşti curioasă, urmăreşte cei 6 paşi spre frumuseţea Irinei Gușan, cea care a acceptat provocarea unica.md!

 

Prenume, nume:

Irina Gușan

Vârsta:

33 ani

Ocupaţia:

Dispecer în telecomunicaţii

A slăbit

: 41 kg.

În cât timp a slăbit:

12 luni

Instructor:

Iabanji Ludmila

 

Irina Guşan

“Atunci când am înţeles că nu mai supota, uitându-mă în oglindă, am zis că am nevoie de o schimbare în viaţă, cava care să mă facă, în primul rând, pe mine să mă simt din nou frumoasă şi admirată.  Am ales antrenamentele shaping. Am făcut acest pas pentru soţul meu, pentru copii,  dar şi pentru a mă mişca mai bine, a fi mai activă . Mă gândeam ca familia noastră  trebuie să arate frumos împreună. Acum sunt mulţumită de felul, în care arăt şi îmi dorec nespus de mult, ca atât soţul, cât şi copiii mei să fie mândri de soţia şi de mama lor!”

Anna Artiuhova, stilist proiect

„Irina este o femeie drăguţă, tocmai de aceea am acceptat ideea de a nu schimba radical look-ul ei. Am corectat doar un pic nuanţa părului şi am optat pentru o aranjare uşoară care, cu machiajul natural, completează imaginea unei femei sigure pe frumuseţea ei. Unei blonde cu ochii căprui nu-i este recomnadat un machiaj intens, ci mai degrabă conturarea trăsăturilor feţei.

Naturaleţea look-ului am completat-o cu nişte ţinute potrivite pentru diferite ocazii, în care Irina arată feminină, caldă şi fresh.”Anna Rusu, specialist  Make Up & Hair Style salon  “Bigoudis”

 

 

Coafură:

„Pentru că Irina are trăsături fine ale chipului, am hotărât să  alegem o coafură în stil francez, ca să evidenţiem feminitatea feţei. Irina  este cu o faţă perfectă,  pentru un asemenea tip de coafură.  Fetelor, cu trăsături ale feţei mai pronunţate, nu le-aş recomanda-o.  Mi se pare potrivită pentru fiecare zi şi mai ales pentru serviciu, unde mai pui că este şi foarte uşor de realizat. O astfel de coafură  este perfectă  pentru blonde, brunetele vor arăta mai vulgar, dacă se vor coafa în acest mod.„

Machiajul:

„I-am făcut un machiaj natural, pe bază de corector verde, ca să scoatem un pic din roşeaţa tenului. Am conturat sprâncenele, pentru a le evidenţia. În machiajul ochilor am optat pentru culori calde şi am pus accentul pe partea de sus a pleoapei.

Cred că am izbutit să creăm imaginea unei doamne demne de atenţia tuturor.”

Perfectă, pentru un eveniment important!

 

Această rochie este perefectă pentru un eveniment fastuos, cum ar fi revelionul, o nuntă sau chiar un spectacol de teatru. Cred că o ţinută mai deosebită trebuie să-şi găsească loc în garderoba fiecărei femei, prentu că dacă îţi respecţi frumuseţea, trebuie să ştii cum s-o pui în valoare.

Pentru o petrecere memorabilă!

O petrecere  cu prietenii sau cu familia, serbarea unei zile de naştere, o întâlnire cu cineva cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp…toate astea necesită vestimentaţie diferită.  Fiind îmbrăcată potrivit, nu ai cum să nu te simţi bine şi importantă în cercul de oameni dragi!

O zi frumoasă la birou!

 

Chiar dacă vorbim de muncă, trebuie să emanăm feminitate şi frumuseţe, inclusiv  la locul de muncă.  Aşa că te poţi inspira din ţinuta Irinei, pentru a beneficia de aprecierile colegilor  de breaslă.  Ca să arăţi bine, pentru că meriţi!  Pentru că ai curajul de a fi UNICĂ!
Stilist: Anna Artiuhova
Specialist Make Up & Hair Style: Anna Rusu, salon “Bigoudis”
Foto/Video: Eduard Bâzgu
Editor imagine: Ion Ştefanschi

Parteneri

S-au căsătorit după 33 de ani de logodnă!
Articolul anterior
Martinex oferă o gamă largă de produse cosmetice profesionale
Articolul următor
Alte articole interesante