Atrage norocul de partea ta – descoperă noua gamă Luck Limitless pentru Ea şi pentru El de la Avon!

Simte norocul pe pielea ta! În zilele de vară îți dorești, mai mult ca oricând, să te simți specială și seducătoare, puternică și irezistibilă. Iar ceea ce îți poate purta noroc și garanta succesul este chiar parfumul pe care îl folosești. Aroma generoasă oferă încredere și plăcere, reprezintă cel mai bine personalitatea și starea ta de spirit, dezvăluie caracterul și emoțiile și, nu în ultimul rând, te ajută să fii mereu învingător!

separator

Avon a lansat două arome noi din gama Luck care te vor face să atragi norocul și să nu ratezi nicio șansă!

Parfumul Luck Limitless pentru Ea şi pentru El de la Avon este licoarea plină de prospețime, senzualitate și caracter, care te va ajuta să cucerești lumea!

Apa de parfum Luck Limitless pentru Ea din categoria floral-fructată, te va captura cu esența sa sofisticată și strălucitoare cu o atingere senzuală care îți va adăuga intrigă. Nota de vârf cu prețiosul piper roz oferă o notă picant condimentată aromei iar sucul de lychee se amestecă cu explozia luminoasă a fructului de pomelo pentru o introducere captivantă. Buchetul vibrant din fructul pasiunii, orhidee aurie și floarea cerului înflorește din inimă, oferind o semnătura florală care strălucește și perfect completează notele fructate de vârf. La bază, notele lemnoase și moscul vanilat, senzual se amestecă cu acordurile rare de diamant ambră pentru a completa aroma cu un traseu veșnic luxos.Alexandra Carlin, creatoarea aromei Luck Limitless pentru Ea:

„Când am creat această aromă, am fost inspirată de toate femeile pe care le știu, care cred în ele și nu se tem să riște în viață. Am dorit să captivez această încredere într-o manieră cu adevărat strălucitoare.” „Sunt foarte mândră de acest parfum, nu numai pentru că cred că este frumos, ci pentru că eu cred că surprinde esența unei femei care refuză să se limiteze la așteptările societăți și a celorlalți de la ea. Pentru mine, femeia care poartă această aromă își face propriile reguli și chiar le rupe, dacă vrea! Sper că acest parfum dă putere și scoate în evidență această trăsătură a fiecărei femei. ”

Luck Limitless pentru El face parte din categoria fougere-ambră (citric). Licoarea capturează luxul și masculinitatea brutală din cele mai fine elemente ale naturii pentru un miros dur și rafinat, senzual și sofisticat. Strălucitorul lime tonic se amestecă ușor cu notele contrastante de piper picant și bambus norocos care oferă o introducere dinamică și intrigantă care te atrage. Levănțica creează o prospețime elegant aromată, care radiază din inimă prin atingeri prețioase de nucșoară și ghimbir alb pentru a adăuga o textură profundă. Luxoasa și îndrăzneața ambră stă la bază împreună cu note de vetiver de Madagascar și ambră cristalizată pentru a completa mirosul cu o ușoară senzualitate.

Carlos Vinals și David Apel, creatorii aromei Luck Limitless pentru El:

„Ceea ce face această aromă specială este combinația unică de prospețimea masculină rece și senzualitatea caldă de ambră. Am perfecționat mai multe aspecte ale aromei până la limită. De asemenea, noi am inclus ingredientele care atrag norocul, cunoscând bărbatul Luck Limitless, este bărbatul care nu ratează șansele. Bambusul și nucșoara sunt cunoscute pentru că atrag norocul și contribuie, de asemenea, la aspectele proaspete și senzuale a aromei.” „Suntem mândri de acest parfum, deoarece a fost creat pentru a oferi încredere bărbatului care-l poartă, încurajându-l să-și trăiască viața la maxim, să profite de oportunități și să treacă de barierele vieții cotidiene „.

Ambasadorii gamei Luck Limitless au devenit interpretul Adrian Sînă și soția sa, prezentatoarea Anca Sîna-Serea.

Participă la concursul lansat de Avon și simte norocul pe pielea ta!

Poți fi chiar tu câștigătorul unui set de parfumuri Luck Limitless pentru Ea şi pentru El de la Avon, dacă accesezi link-ul de mai jos și răspunzi la întrebarea ,,Ce-ți aduce noroc?”. Succes!

Află toate detaliile pe pagina de facebook a concursului.

Ritmul melodiei „Macarena” poate să salveze vieți! Experiment inedit
Articolul anterior
A plouat cu grindină la Țarigrad, iar la Sângerei s-au rupt norii!
Articolul următor
Alte articole interesante