O respirație “fresh” oriunde te-ai afla, în orice moment al zilei! Află soluția

O respirație proaspătă este ca o carte de vizită pentru imaginea de sine, dar poate fi și o provocare pentru oricare dintre noi.

separator

Alimentele condimentate, alcoolul și tutunul generează rapid un miros neplăcut al cavității bucale. Dar dacă urmează o discuție cu prietenii, cu partenerii de afaceri, cu boss-ul sau, și mai bine, cu persoana iubită? Pentru a nu eșua lamentabil, pune-ți la dispoziție salvatorul spray de gură „Global White” de la Farmacia Familiei!

Componentele sale naturale pe bază de olive, pătrunjel și mentol îndepărtează rapid orice urmă de miros neplăcut, conferă prospețime respirației și hidratează mucoasa bucală. În plus, Global White este și un puternic adjuvant în eliminarea bacteriilor cariogene din sistemul oral.

Spray-ul de gură Global White este varianta economă și sănătoasă a gumei de mestecat. Acesta nu stimulează secreția salivară, nu crește volumul sucului gastric și, deci, nu favorizează apariția unor patologii gastrice, în comparație cu guma de mestecat, utilizarea frecventă a căreia afectează sistemul mandibular. În plus, mestecatul gumei este un proces profund inestetic!

Spray-ul de gură Global White este accesoriul care nu trebuie să lipsească din buzunarul sau poșeta niciunei persoane, pentru că:

• elimină mirosurile neplăcute;
• hidratează cavitatea bucală;
• lasă un gust plăcut în gură și o expirație fresh;
• are efect răcoritor;
• menține sănătatea cavității orale și oro-faringiene;
• contribuie la controlul plăcii bacteriene;

Este compact și ușor de utilizat. Pulverizați 1-2 pufuri după ce ați luat masa sau, ori de câte ori, simțiți nevoia să vă împrospătați respirația. Astfel, uitați de momente jenante și aspectul inestetic al gumei de mestecat.

Important! Toată luna august Global White Fresh Spray respirație proaspătă este la -30% reducere – accesoriu necesar pentru comunicarea de afaceri, întâlniri importante și momente romantice. Îl găsiți în orice filială a Farmaciei Familiei!

Ultima oră! Aeroportul Internațional Chișinău a fost cumpărat de către o companie internațională
Articolul anterior
O femeie s-a dus la spital cu durere de rinichi. Nu știa că este însărcinată cu tripleți și urma să nască
Articolul următor
Alte articole interesante