Cum îmi îngrijesc tenul după naștere

Produsele dermatocosmetice Aquafil Hydra de la Ivatherm, adaptate nevoilor actuale, sunt de mare ajutor.

În urmă cu un an am scris acest articol în care povesteam despre rutina de îngrijire pe care o aveam dimineața și seara în perioada respectivă. Astăzi am revenit cu un update și un review la produsele dermatocosmetice Aquafil Hydra de la Ivatherm. Am o rutină complet schimbată, adaptată nevoilor actuale ale tenului meu și care răspunde la: „O să vezi că după ce naști, nu o să ai timp nici să te speli”. O remarcă din topor venită chiar de la o reprezentată a unui brand de cosmetice cu care am avut o discuție în timpul sarcinii. Atunci am dorit să îmi schimb produsele din rutină și am avut câteva întrebări legate de acizi și alăptare. Probabil tipa nu a știut că vorbește cu una pentru care crema pe față e sfântă chiar și cu un bebe. Și uite-mă cu copilul în brațe, iar cu jumătate de mână liberă m-am apucat să scriu articolul acesta pe timpul zilei și ce să vezi – tenul meu a trecut prin pașii rutinei de dimineață.

O să fac o paranteză legată de crema pe față, faptul că îmi place să am cât mai multă grijă și de cum arăt – în noaptea în care au început contracțiile mi-a fost atât de ciudă că nu aveam părul proaspăt spălat. Nu era o problemă să fac baie în contracțiile pe care le aveam, dar nu venea apa caldă (stăteam într-un Airbnb). După ce mi s-a zis că mă internează, dar că o să dureze ore bune până o să nasc, primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi spăl părul. Apoi, la ce dureri au venit, am uitat și de mascara și de eyeliner. Îmi propusesem să ma aranjez puțin înainte ca să arăt bine în poze. În ceea ce privește sarcina, nu am avut parte de pete sau acnee.

În ceea ce privește rutina pe care o am în perioada aceasta, îndeplinește aceleași principii pe care le aveam și înainte:

  • pașii rutinei sunt: demachiere, curățare și hidratare
  • folosesc produse potrivite tenului meu și care să răspundă nevoilor pe care acesta le are
  • am o rutina dimineața și seara
  • dimineața aplicSPF chiar dacă majoritatea timpului îl petrec în casă
  • evit produse care conțin uleiuri esențiale/ alcool/ parfum
  • îmi fac timp să am grijă de tenul meu
  • nu am acizi în rutină pentru că alăptez
  • timpul pe care îl acord acum este mai scurt, dar cu produse complexe

AQUAFIL IVATHERM

Lăsând mămiciția la o parte, hai să vorbim despre noile lansări Ivatherm, trei produse care fac parte din rutina mea AM/PM. (Fotografiile produselor sunt realizate în primele zile de testare). Despre Ivatherm am o poveste de la începutul lui 2010, înainte de operație și chimioterapie. În acel an mi s-a declanșat o erupție cutanată pe întreg corpul și o dishidroză palmară, probabil organismul trăgea semnale la ceea ce se întâmpla în corpul meu. La dermatolog mi s-au recomandat cremele Ivatherm pe care de atunci am început să le folosesc.Produsele Ivatherm conțin apa termală Herculane, ingredient esențial care are propriețăți calmante și antiritante. Este cunoscută prin faptul că are o serie de beneficii pentru pielea sensibilă. Produsele dermatocosmetice Ivatherm sunt produse în Franța, iar un detaliu care contează pentru mine este că ambalajele sunt reciclabile, din surse regenerabile.

În centrul atenției se află Serul Hidratant Aquafil Hydra, care își merită pe deplin atenția care există la momentul de față în jurul său. Printre puținele astfel de produse la care am zis *Da, categoric le introduc parte din rutină!* chiar de la prima folosire. Am rămas plăcut surprinsă când am observat după prima aplicare și serul a intrat în piele, tenul meu se simțea la atingere ca pielea bebelușului meu. Iar după următoarele folosiri am observat luminozitatea tenului și sincer, nu eram într-o perioadă care să aibă vreun avantaj pentru piele. Venisem după operația de colecistectomie, starea mea nu era chiar una formidabilă. Am deja 3 săptămâni în care îl folosesc în mod regulat dimineața și seara. În ceea ce privește cantitatea, în ritmul în care eu folosesc serul cred ca mi-ar ajunge undeva la o lună – o lună jumătate. Tenul meu acum este mixt și avea perioade în care era foarte deshidratat, motiv pentru acest ser hidratant l-a ajutat cu exact ce avea nevoie.

Ce este Aquafil Hydra? Ser cu o textură fluidă, deloc lipicioasă, care se simte foarte lejer și se absoarbe rapid în piele. Rolul său este de a oferi pielii hidratare, catifelare și uniformizare. De altfel, este creat pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii și pentru a minimiza apariția ridurilor. În compoziția Serului Aquafil Hydra principalele ingrediente care pot să îndeplinească cu succes calitățile sale sunt: Aquaphyline, Acid Hialuronic, Matrixyl, Glicerină și apa termală Herculane.

Masă rapidă și echilibrată cu Insalatissime Rio Mare
Articolul anterior
Un individ care a furat o sumă mare de bani dintr-un oficiu este căutat de poliţie
Articolul următor