Cum poți deveni Regină în noaptea de Revelion

Anul Nou este cea mai așteptată, dorită și magică sărbătoare. Totul este pregătit: masa este aranjată, casa este decorată, iar în curând vor veni oaspeții. Vă apropiați de oglindă și… vedeți o față obosită. Care este soluția?

separator

Aveți la dispoziție câteva ore ca să pregătiți pielea pentru machiajul regal, iar în ajutor vă vin cele 5 măști miraculoase de la Mary Kay®.

Masca №1: Curățarea

Pentru curățarea intensă a pielii, utilizați Masca pe bază de cărbune pentru curățarea profundă a pielii Clear Proof®. Aceasta va curăța în profunzime, va îndepărta excesul de sebum, asigurând o textură netedă și mată a pielii. Tenul va radia de sănătate, hidratare, prospețime și detoxifiere.

Aplicați masca pe zona T sau pe toată fața și lăsați-o timp de 10-20 minute, apoi clătiți bine fața.

Masca №2: Hidratarea

Masca- gel hidratantă regeneratoare TimeWise® oferă pielii hidratare intensă, hrănește, tonifiază, calmează și îmbunătățește textura pielii. Masca catifelează pielea, o face mai fermă, iar porii mai puțin vizibili.

Aplicați masca pe pielea curată și lăsați-o să acționeze timp de 10-15 minute, apoi spălați-vă pe față.

Masca №3: Uniformizarea nuanței tenului

Sub influența razelor solare, pe pielea dvs. apar pigmentarea, pistruii, tonul neuniform?

Utilizați Masca cu efect de omogenizare a tenului TimeWise®. Formula acesteia combină proprietățile complexul de albire exclusiv MelaCEP™, care oferă un efect instantaneu de nivelare a nuanței tenului, precum și funcția acestuia de îngrijire – catifelarea și hidratarea pielii.

Aplicați masca pe pielea curată și lăsați-o să acționeze timp de 10-15 minute, apoi spălați-vă pe față sau îndepărtați masca cu un șervețel umed. Folosiți masca de 2-3 ori pe săptămână.

Masca №4: Lupta împotriva semnelor vizibile de îmbătrânire a pielii

Pielea matură necesită o îngrijire deosebită. Impactul negativ al factorilor externi, precum: razele ultraviolete, poluarea, smogul, stresul – conduc la subțierea stratului protector al pielii, acesta devenind mai puțin elastic și, ca urmare, ridurile devin mai vizibile.

În lupta cu ridurile pronunțate și-a demonstrat eficiența Masca-lifting cu bio-celuloză TimeWise Repair®.

Bio-celuloza (material vegetal prietenos mediului) permite absorbția măștii și reținerea, de către aceasta, a unei game generoase de ingrediente utile. Datorită acestui avantaj, pielea devine mai fermă. Masca face pielea radiantă imediat după prima utilizare.

Întindeți cu grijă masca pe față, astfel încât aceasta să se fixeze perfect pe piele. După 20-30 de minute, îndepărtați-o, masând ușor reziduurile în piele.

Masca №5:  Multimasking

Cine v-a zis că puteți folosi, la o aplicare, un singur tip de mască? Îndrăzniți să încercați ceva nou – multimaskingul! Aplicați cele 4 tipuri de măști pe diferite zone ale feței, în funcție de nevoile pielii.

Încercați Mini-setul de măști Mary Kay®. În componența acestuia intră 4 tipuri de măști:

– Miss Perfecțiune – datorită proprietăților absorbante ale argilei, masca curăță porii, făcând pielea mată. Ingrediente: argilă verde, ulei esențial de rozmarin, mentol.

– Miss Energie – mască revigorantă, ce conține cofeină. Ingrediente: extract de ceai verde chinezesc, măceș, ulei de migdale.

– Miss Seninătate – o mască cremoasă, calmantă, cu efect răcoritor. Ingrediente: extract de Aloe Vera, provitamina B5 (pantenol).

– Miss Strălucire – vă va oferi strălucirea, grație unei măști- gel hidratante. Ingrediente:  acid hialuronic, glicerina, vitamina E.Puteţi comanda produsele Mary Kay® exclusiv la Consultanţii de frumuseţe. Dacă nu aveţi un Consultant, apelaţi angajaţii Beauty Center Mary Kay la numărul 022-259-800 și veți primi ajutor garantat! De asemenea, puteţi contacta reprezentanții Mary Kay pe Facebook: https://www.facebook.com/mkmoldova/

Cristina Gheiceanu a împlinit 32 de ani!
Articolul anterior
Ce mare a crescut Mihaela, fiica Adrianei Ochișanu!
Articolul următor
Alte articole interesante