În Luna Femeii, răsfață-ți pielea și simțurile cu noua colecție de îngrijire Encanto!

Ești pregătită să întâmpini noul anotimp așa cum îți place? După o lungă iarnă nu doar garderoba trebuie schimbată, ci și ritualurile de înfrumusețare, iar primăvara ceea ce are nevoie cel mai mult corpul tău este senzația de piele hidratată și catifelată.

separator

În luna femeii, oferă-ți mai multă iubire și simte-te specială, transformând rutina zilnică de îngrijire într-un adevărat răsfăţ pentru pielea ta. Dacă preferi ca aroma parfumului să persiste un timp mai îndelungat pe pielea ta, este potrivit să folosești produse cosmetice pentru îngrijirea corpului din aceeași gamă cu parfumul.

Avon a lansat noua colecție de îngrijire Encanto pentru a te bucura de o piele hidratată și plăcut parfumată întreaga zi.

Fiecare din cele două seturi de îngrijire Encanto include câte 5 produse parfumate pentru un ritual complet de îngrijire a pielii: ulei de baie, loțiune de corp, cremă de mâini și spray de corp care împart aceleaşi note cu apa de parfum, produsele fiind aranjate într-o elegantă cutie de tip plic.

Gama de îngrijire Encanto Irresistible te răsfață cu o aromă unică și senzuală de zmeură, frezie proaspătă și heliotrop dulce, iar dacă preferi tendințele exotice, îndrăznește să-ți învălui corpul în aroma colecției Encanto Fascinating. Ambele arome persistă pe piele întreaga zi și vin să îți completeze ritualul de îngrijire în această primăvară.

Uleiul hidratant pentru baie și corp, Loțiunea de corp și Crema de mâini îți îngrijesc delicat pielea, iar Spray-ul de corp și Apa de parfum Encanto Irresistible te alintă cu o aromă îmbietoare, dar discretă și senzuală în același timp.

Îți dorești un plus de exotizm și eleganță? Alege produsele din gama Encanto Fascinating. Aroma bazată pe acorduri florale și lemnoase include floare de jad, piper roz și mosc călduros și a fost creată de faimosul parfumer Honorine Blanc din New York.

,,Encanto Fascinating accentuează puterea, frumusețea și feminitatea femeii care este unică și fascinantă”, afirmă celebrul parfumer.

În Luna Femeii, comandă seturile de îngrijire Encanto pentru tine sau în calitate de cadou pentru persoanele pe care vrei să le surprinzi! Produsele pot fi achiziționate ca un ritual întreg sau separat.

Dacă alegi setul complet, cutia vine cadou! Contactează Reprezentantul tău Avon sau trimite un mesaj privat pe pagina de facebook Avon pentru a face comanda.

Ștefan Bănică a vorbit în premieră despre viitorul bebeluș și sarcina soției sale, Lavinia Pîrva
Articolul anterior
Moldova, în top 6 țări ale lumii care merită vizitate în luna martie!
Articolul următor
Alte articole interesante