Lilia Gore: “Am vrut schimbări în viaţa mea!”

Fiecare femeie crede în minuni, pentru că este cea de la care porneşte frumuseţea. Este unul dintre cele mai minunate lucruri de pe planetă. Atunci când ai multe griji pe cap: serviciu, familie, situaţii mai dificile, ajungi să te neglijezi şi să uiţi să te mai priveşti în oglindă. Toate astea până când, cea mai curajoasă dintre noi spune: “STOP! Vreau să fiu şi să mă simt din nou cea mai frumoasă!”.  Una dintre aceste femei este  Lilia Gore, care a făcut primul pas spre schimbarea radicală din viaţa ei – a slăbit 30 kg, cu ajutorul instructoarei “Unica Shaping Club”,Galina Tomaş.

separator

Celelalte  au venit deja ca o definitivare a strălucirii ei de adevărată femeie.

Making of

Cum a decurs procesul de transformare a look-ului,  dar şi ce părere are Lilia sau specialişti,  implicaţi în proiectul “Unică în 6 paşi”, vezi mai jos!

Nume/Prenume:

Lilia Gore

Funcţia:

Bibliotecară

A slăbit

30 de kg.

În cât timp a slăbit: 10 luni

Instructor: Galina Tomaş

Ce spune specialistul hair style, Rodica Ţurcanu

– salon Studio Style despre schimbarea de look a Liliei:

 

“Am optat pentru acest tip de frizură asimetrică, este foarte practică şi uşor de aranjat. În plus îi şi scade câţiva ani buni. Este un stil de coafură, mereu modern şi nu are limite de vârstă.”

 

Cristina Buzduganu, make-up specialist

– salon Studio Style :

“Pentru o schimbare până la capăt, am realizat, la recomandarea stilistului, un machiaj natural, care i se potriveşte oricărei doamne. Am folosit nuanţe mate, accentuând colţurile  ochilor cu fard negru, pentru a-i evidenţia dar, în acelaşi timp, pentru a le da o alură mai romantică.

Doamna are gene lungi, cu toate acestea, am adăugat câteva gene false, spre a-i accentua privirea.
Pentru a evita nuanţarea ridurilor, am folosit mai puţin fond de ten. Pomeţii şi buzele le-am machiat în tonuri naturale, dându-le în acelaşi timp şi o culoare caldă.”

Anna Artiuhova, stilistul proiectului

“Doamna are umerii mari şi o constiuţie atlelică, lucru ce îi permite să aibă părul scurt şi să îşi facă diferite coafuri. În nici un caz pentru o femeie cu o constituţie cum este a protagonsitei noastre, nu i-aş recomanda să îşi poarte părul lung sau să îşi facă extensie. Asemenea gen de coafură este potrivit pentru toate vârstele. Culoarea părului pe care o avea anterior, o făcea mai în vârstă, tonul natural,  de ciocolată o face însă mai tânără.

În ceea ce priveşte machiajul, aş recomanda să nu fie unul prea accentuat, pentru că este o persoană cu trăsături bine definite.”

Vestimentaţia

O zi frumoasă la serviciu!

“Este o ţinută perfectă pentru activitatea profesională, una serioasă, dar nu foarte încărcată. Am îmbrăcat această geacă, pentru că poate distrage atenţia de la umeri.

Contrastul dintre partea de sus, de culoare închisă şi cea de jos, mai deschisă, face o panoramă reuşită între umeri şi şolduri.”

Evenimetul care nu trebuie ratat!

“Această rochie neagră este potrivită,  atât pentru o zi de serviciu, cât şi pentru  o seară mai specială cu condiţia, că pentru varianta a doua vor apărea în joc şi accesoriile.”

Eleganţă şi simplitate!

“Pantalonii eleganţi şi bluziţa sofisticată îi dau mult farmec. O femeie frumoasă trebuie să poarte neapărat pantofi. O doamnă  cu picioare frumoase, le poate scoate în evidenţă nu doar cu ajutorul hainelor, ci şi obligatoriu purtând încălţăminte pe toc.”

Numai bună pentru o ieşire cu prietenele!

“Aşa cum spuneam, picioarele frumoase merită mai multă atenţie, aceste cizme vin să confirme regula respectivă, iar pantalonii scurţi şi acest poncho călduros sunt tocmai potriviţi pentru o plimbare cu cei apropiaţi.”

Lilia Gore:

Pe următoarele participante ale proiectului “Unică în 6 paşi”  le-aş sfătui

să aibă totală încrederea în echipa voastră, până la urmă experienţa profesională îşi spune cuvântul. Aceasta contează!”

Parteneri

Onduleuri de Revelion!
Articolul anterior
Reduceri semnificative oferite de centrul stomatologic „Occident”!
Articolul următor
Alte articole interesante