Măsuri corespunzătoare de îngrijire a pielii odată cu înaintarea în vârstă

Îngrijirea pielii necesită o atenție deosebită la orice vârstă, dar mai cu seamă la persoanele senile. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea devine mai uscată și dură, funcția glandelor sebacee se reduce, iar în acest caz au de suferit straturile pielii, care din cauza nivelului scăzut de umiditate, formează cruste și crăpături care pot să sângereze ușor sub efectul factorilor nocivi din mediul înconjurator.

separator

Măsurile corespunzătoare de îngrijire mențin sub control deshidratarea pielii la orice vârstă și ajută la vindecarea pielii uscate. Aplicarea unor produse cu acțiune hidratantă, concepute în mod special pentru îngrijirea delicată a pielii la vârstnici, lasă pielea moală și elastică și contribuie la îmbunătățirea calității vieții.

Mai mult, utilizarea produselor potrivite în rutina de îngrijire a persoanelor în vârstă sau a bolnavilor facilitează munca asistentelor medicale și a rudelor, totodată asigurându-le persoanelor în etate confortul necesar în desfășurarea activităților zilnice.

Află beneficiile unui produs care îngrijește nu doar pielea, ci și inima!

Balsamul reparator pentru picioare Numismed SENIOR CARE asigură o atenție sporită și o îngrijire optimă a pielii uscate la persoanele vârstnice.

Având un grad sporit și rapid de absorbție, Balsamul Numismed Senior Care, ce conține uree și pantenol, asigură o hidratare intensă și este ideal pentru îngrijirea pielii picioarelor extrem de uscate, aspre și cu fisuri.

În plus, parfumul proaspăt revigorează și dezodorizează pielea.

Balsamul Numismed Senior Care este recomandat inclusiv pentru îngrijirea piciorului bolnavilor de diabet.

Produsele Numismed pot fi achizionate în toate filialele ,,Farmacia Familiei”!

Campioana Moldovei la Fitness Bikini, Leo Ciobu, dă peste cap toate stereotipurile despre frumusețea femeii
Articolul anterior
Fiica Elenei Băsescu a împlinit o lună. Imaginea emoţionantă cu Anastasia
Articolul următor
Alte articole interesante