Oferă catifelare și tinerețe tenului tău cu cele 5 produse inovatoare din noua gamă de îngrijire Distillery!

Îngrijirea pielii este un pas important în ritualul femeilor care tind spre frumusețe și tinerețe. Dacă îți dorești să ai un ten catifelat și să-ți menții pielea tânără și sănătoasă cât mai mult timp, trebuie să acorzi o atenție deosebită produselor din trusa ta de îngrijire!

separator

Vrei să te trezești în fiecare dimineață cu senzația de piele moale și să-i oferi tenului tău hidratarea necesară pe tot parcursul zilei? Include în ritualul zilnic produsele din noua gamă de îngrijire Distillery de la Avon.

Cu un amestec atent selectat ce include 98% ingrediente naturale și puternic active, produsele de îngrijire sunt concepute pentru a spori nivelul de protecție a pielii împotriva aerului rece și uscat, vântului, aerului poluat și altor factori nefavorabili de mediu. Cele cinci produse inovatoare din gama de îngrijire Distillery: crema de zi, crema de noapte, demachiant, ulei pentru detoxifierea tenului și pudra cu vitamina C cu acțiune antioxidantă, au la bază uleiuri naturale și minerale, ce detoxifică și regenerează tenul.

Noul ritual complet de îngrijire a tenului îți va proteja pielea pe termen lung, iar tenul tău va emana mereu vitalitate și prospețime.

Demachiantul Clean Break Distillery îmbogățit cu ulei de caise, de cacao, mango și castravete curăță delicat tenul. Formula cremoasă se topește, transformându-se într-o textură lăptoasă, ce elimină eficient machiajul rezistent și impuritățile.

Uleiul pentru detoxifierea tenului Distillery, cu ulei de jojoba, fitol și vitamina E, aplicat pe pielea curată, redă elasticitate și vitalitate tenului tău. Crema de zi Shade the Day SPF 25 Distillery, cu formula minerală matifiantă multifuncțională și extract de trandafir distilat și glicerină vegetală, îți menține tenul hidratat de la primele ore ale zilei, iar Crema de noapte Sleep Potion Distillery are o acțiune eficientă și complexă asupra tenului în timpul orelor de somn, asigurând o hidratare profundă și persistentă timp de 48 de ore.

Cunoscută pentru acțiunea sa intens revitalizantă și antioxidantă, vitamina C conferă tenului luminozitate și aspect sănătos. Pudra cu Vitamina C Distillery se amestecă în conținutul cremei de noapte sau în uleiul pentru regenerare, pentru un efect instant de piele revitalizată cu strălucire naturală.

Produse vegane, fără alcool, fără parfum, testate alergologic și clinic!

Vezi oferta în broșura Avon! Comandă setul de îngrijire Distillery prin intermediul Reprezentantului Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Avon!

Un bărbat din Vulcănești, bătut crunt de către vecinul său din cauza unui câine dezlegat
Articolul anterior
Stela Botez și Valera Leovskii au lansat o piesă nouă, despre cei plecați de acasă acolo unde s-ar părea că e mai bine
Articolul următor
Alte articole interesante