Piele, păr și unghii sănătoase? Frumusețea vine din interior!

Căderea părului, atât la femei, cât şi la bărbaţi, poate fi tratată. Totul depinde de cauzele care duc la apariția acestei probleme. Înainte de a începe tratamentul este foarte important să știi cauza, așa că poți face o vizită la medicul specialist și nu uita că este recomandat să te alimentezi cât mai sănătos zi de zi, deoarece frumusețea vine din interior.

separator

Equilibra va reprezinta Biofoltil Forte, supliment nutritiv pentru păr și unghii la baza căreia stă biotina – complex fitosinergic naturist.

Biofoltil forte revitalizează structura părului deteriorat, tern, despicat, fragil și lipsit de vitalitate. Contribuie la stoparea căderii părului și stimulează creșterea naturală a firelor. Redă vitalitate și asigură necesarul de nutrienți pentru păr și unghii sănătoase.

Biotina – „Vitamina P” pentru Piele și Păr

Biotina face parte din gama vitaminelor B însă este supranumită ,,vitamina P”, pentru că are o influență foarte mare asupra sănătății părului și a pielii. Biotina intră în procesul de generare a creatinei. Creatina este o proteină structurală pentru că stă la baza structurii celulare.

Fără creatină părul și pielea capătă un aspect lăsat și nesănătos. De aceea, un aport continuu de biotină mărește capacitatea organismului de a produce creatină, menținând sănătatea și frumusețea pielii și a părului. Biotina face parte din grupa ,,vitaminelor de frumusețe”.

Produsul Equilibra Biofoltil Forte se găsește în rețeaua ,,Farmacia Familiei”. În luna septembrie, achiziționează Biofoltil Forte cu o reducere de 40%!

Guvernul a votat anularea indemnizației de 16.000 de lei pentru personalul medical care se infectează cu Covid-19
Articolul anterior
O femeie din Capitală a rămas fără bani, după o eroare la bancomat
Articolul următor
Alte articole interesante