Pielea din jurul ochilor necesită o îngrijire specială: iată cum scapi rapid de cearcăne și de pungile sub ochi!

Îngrijirea zonei din jurul ochilor este o preocupare majoră în rândul femeilor care tind spre frumusețe și menținerea aspectului tânăr. Pielea din jurul ochilor este cu mult mai fină decât restul feței, fiind predispusă la formarea primelor riduri, iar lupta cu cearcănele și pungile inestetice de sub ochi poate deveni o adevărată provocare pentru orice femeie.

separator

Trebuie să recunoaștem! De câte ori nu te-ai trezit cu senzația de greutate și umflături sub ochi, încercând mai apoi să scapi de ele și să le ascunzi insistent cu ajutorul machiajului!

Cearcănele și pungile de sub ochi dezvăluie îmbătrânirea și oboseala, reduc expresivitatea chipului, iar în timp pot duce la pierderea elasticității pielii și accentuarea ridurilor.

Un ten luminos și neted care să emane prospețime de la primele ore ale zilei este visul oricărei femei. Dacă ții la imaginea și aspectul tău tânăr, îngrijirea tenului și acordarea unei atenții speciale pielii din jurul ochilor trebuie să devină un ritual. Pielea bine îngrijită și netedă din zona ochilor pune în evidenţă frumusețea naturală, te poate face să arăţi mai odihnită și plină de vitalitate, emană un look tânăr și îţi poate da o strălucire aparte, chiar și fără nici un pic de machiaj.

Trebuie să știi că produsele destinate îngrijirii tenului au o acțiune diferită. Cremele hidratante pentru față nu sunt concepute pentru îngrijirea pielii din zona ochilor. Pentru a scăpa rapid de cearcăne și de pungile de sub ochi și pentru a-ți împrospăta rapid chipul, îți vin în ajutor produsele cosmetice speciale.

Inovația anului 2018 este noul produs Anew Platinum Instant Eye de la Avon!

Serul Instant Eye cu efect de lifting oferă tratament instant pentru zona ochilor și elimină aspectul neplăcut al cearcănelor și pungilor de sub ochi, în doar câteva secunde!

Instant Eye este un ser cu efect cosmetic. Se aplică o cremă hidratantă pe zona din jurul ochilor, se masează ușor până ce aceasta este în totalitate absorbită în piele. Apoi, se aplică o picătură de ser pe pungile de sub ochi și lasă să acționeze.

Produsul creează o senzație de strângere a pielii, diminuează cearcănele, reduce aspectul umflat din zona pleoapelor și netezește tegumentul. Efectul complet este vizibil în doar 2 minute.

Serul Anew Platinum Instant Eye Instant Eye împrospătează și redă frumusețea și tinerețea chipului de la prima aplicare!

Comandă produsul prin intermediul Reprezentantului Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Avon!

Moldovenii folosesc irațional diferite pesticide, îngrășăminte și alte chimicale în agricultură
Articolul anterior
Video! ,,Omul liliac”, vezi noul videoclip al trupei Zdob și Zdub
Articolul următor
Alte articole interesante