Produse de îngrijire special concepute pentru igiena adecvată a zonei intime

Delicate şi în acelaşi timp puternice, femeile au particularități fiziologice aparte motiv pentru care corpul acestora necesită o îngrijire specială. Organismul femeii este extrem de sensibil și răspunde rapid la dezechilibrele hormonale sau de altă natură.

separator

Este important ca femeile să poată vorbi deschis despre oricare dintre problemele de sănătate sau pur și simplu despre problemele care le afectează starea de bine. Iar unul dintre subiectele tabu, pe care prea puţine femei îl abordează este cel al igienei intime şi al problemelor ridicate de o igienă precară sau prost realizată.

Igiena intimă are reguli speciale, care diferă puţin de regulile generale de igienă. Pentru a fi eficientă, igiena intimă trebuie efectuată o dată pe zi, sau de două ori pe zi în perioadele menstruale şi trebuie facută cu grijă, doar în zonele vaginale externe, cu ajutorul unui gel cu pH fiziologic.

Equilibra Aloe Gel pentru igiena intima Fresh, 200ml   

Este un gel proaspăt destinat curățirii zilnice a zonelor intime, oferind o senzație delicată de prospețime. Indicată în mod special în timpul ciclului menstrual, activității fizice și temperaturii ridicate. Aloe Vera asigură o acțiune eficientă de calmare și protecție. Surfactanții de origine vegetală curăță ușor fără iritație. Mentolul asigură o senzație intensă de prospețime. Acidul lactic are un rol important în menținerea pH-ului fiziologic al pielii (pH 4.7).

Cu merișor, bogat în vitamine, săruri minerale și acizi de fructe.

Aloe Vera conținută în cantități importante (20%) este un extract natural prețios, bogat în polizaharide.

Equilibra Aloe Gel pentru igiena intima Hidratant, 200ml  

Este un gel cu ulei de migdale, destinat curățirii zonelor intime. Indicat pentru curățarea zilnică în cazurile de uscăciune intimă crescută, în timpul menopauzei, în perioade de stres special. Aloe Vera asigură o acțiune eficientă de calmare și protecție. Surfactanții de origine vegetală curăță ușor fără iritație.

Uleiul de migdale dulci vă ajută să restabiliți delicatețea, hrănirea și elasticitatea părților intime. Acidul lactic are un rol important în menținerea pH-ului fiziologic al pielii (pH 4.7). Mușețelul ajută la îmbunătățirea puterii emoliente a formulei.

Aloe Vera conținută în cantități importante (20%) este un extract natural prețios, bogat în polizaharide.

Equilibra Aloe Gel pentru igiena intimă delicat, 200ml    

Gelul intim delicat cu aloe Equilibra este un gel elaborat pentru igiena părților intime chiar si la copiii cu vârsta mai mare de 6 ani.

Aloe Vera are o acţiune calmantă și de protecție eficientă. Surfactanții de origine vegetală curăță ușor, fără a irita. Acidul lactic joacă un rol important în menținerea pH-ul fiziologic al pielii (pH = 4,7). Calendula ajută pentru a spori puterea liniștitoare a formulei.

Aloe Vera Equilibra®, conținută în cantități mari (20%) este un extract natural prețios bogat în polizaharide, care oferă sănătate și echilibru în igiena părților intime și protejează, mărind capacitatea naturală de apărare a pielii.

În luna noiembrie profitaţi de o reducere de 30% la seturile pentru igiena intimă, în reţeaua Farmacia Familiei!

  

Foto! Cum ar arăta astăzi faimoasele personalități ale istoriei dacă ar fi contemporanii noștri?
Articolul anterior
Coronavirus: 1.020 de cazuri noi, confirmate în Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante