3 măști miraculoase din coji de fructe!

Mănâncă fructul pentru a-ți vitaminiza organismul și folosește coaja pentru a-ți împrospăta tenul. Bogate în vitamine, antioxidanți, minerale și alte substanțe nutritive, cojile de măr, portocală sau banană pot face adevărate minuni pe fața ta.

separator

Coaja de măr

Este bogată în vitamine, minerale și antioxidanţi care îți protejează tenul de razele UV și te scapă de riduri.

Amestecă două linguri de coajă rasă de măr cu trei linguri de lapte bătut până când obţii o mască omogenă. Aplic-o pe faţă şi pe zona decolteului. Las-o să acționeze timp de 25 de minute, apoi clătește pielea cu apă rece.

Coaja de banană

Conţine antioxidanţi care protejează tenul de arsurile solare şi reduce acneea. Potasiul din coaja de banană hidratează perfect pielea.

Masează-ţi faţa cu o coajă de banană timp de 2-3 minute. Lasă să se usuce în jur de 10 minute, apoi spală-ţi faţa cu apă călduță.

Coaja de lămâie

Este bogată în vitamina C şi acid citric care ajută la curăţarea şi împrospătarea pielii. Plus, are proprietăţi antibacteriene şi antiinflamatori.

Amestecă 2 linguri de coajă rasă de lămâie, 1 lingură de zahăr brun, 1 lingură de miere şi 1 lingură de ulei de migdale. Maseză-ți fața cu scrub-ul obținut timp de 1-2 minute. Lasă-l să acționeze 10 minute, apoi clătește pielea cu apă călduță.

Sobceak și-a sărbătorit ziua de naștere în compania oligarhilor din Rusia!
Articolul anterior
Cu El nu trebuie să ai o relație niciodată!
Articolul următor
Alte articole interesante