Aceste 2 substanțe din compoziția cosmeticelor fac cu adevărat minuni

Majoritatea cosmeticelor promit să-ți facă pielea să arate impecabil. Dar la ce gamă variată există în comerț este greu să-ți dai seama care dintre ele sunt cu adevărat bune. Citește cu atenție etichetele!- ne îndeamnă experții.

separator
Aceste 2 substanțe din compoziția cosmeticelor fac cu adevărat minuni

Mai jos vei găsi câteva ingrediente care cu adevărat au efectul mult dorit  în diverse problele ale tenului cum ar fi acneea sau  ridurile.

Trebuie să ții minte: dacă ingredientul de bază este înscris primul, al doilea sau al treilea pe etichetă, înseamnă că el se găsește într-o cantitate necesară. Dacă însă este scris pe listă mult mai jos –cantitate e prea mică.

femeie-bea-suc-publimedia-resizeVitamina C

Consumă un pahar de suc fresh de portocale zilnic timp de o lună și vei vedea că pielea ta va arăta mult mai bine.

Vitamina C din cosmetice ajută la sinteza colagenului  ceea ce duce la estomparea ridurilor. De asemenea, această vitamină  poate rezolva problema petelor maronii ale tenului și îl protejează de razele UV.

Vitamina C este un ingridient cu un termen de valabilitate scurt, de aceea procurând astfel de creme alege-le pe cele proaspăt făcute și întrbuințează-le pe parcursul unei luni, nu mai mult. Sau caută creme din generația nouă ce au o formulă stabilizată de vitamina C.

machiaj_somn_26b40249cb

Fii atentă și cum păstrezi o astfel de cremă. Aerul și lumina micșorează din eficacitatea acesteia. De aceea, ține-o închisă ermetic într-un ambalaj ce nu permite pătrunderea razelor de lumină.

struguri-femeieResveratrol

Resveratrol este ingredientul ”inimii sănătoase”. Este un puternic antioxidant natural și este adăugat în compoziția produselor cosmetice ce luptă cu îmbătrânirea tenului. Se găsește în struguri, în vinul roșu, precum și în afine și mure.  Resveratrolul are şi un puternic efect antiinflamator şi antibacterian, de aceea este o substanţă extrem de preţioasă pentru sănătatea pielii. Menţine fermitatea tegumentelor, elasticitatea lor şi împiedică procesele de îmbătrânire prematură.

Cele mai nesuferite vedete de la Hollywood!
Articolul anterior
Boris Covali şi Marcel Ştefăneţ luptă contra autismului!
Articolul următor
Alte articole interesante