Află cum poți să-ți prepari un peeling natural acasă!

Cosmetologul şi esteticianul Lili Psarudakis din România, promotoare a cosmeticii naturale vine cu noi sfaturi de frumuseţe pe unica.md.

separator

10592875_1497685020471391_1171715760869522160_nCosmetologul recomandă tratamentul cosmetic cel puțin odată pe lună. E obligatorie o curățare profesională a porilor și a celulelor moarte de pe ten. Dacă faci tratament la salon, Lili Psarudakis îți recomandă măștile de curățare, exfoliantele. Dacă ești fan al benzilor pentru îndepărtarea punctelor negre, dar ai prefera și o rețetă naturalistă , atunci, fii atentă:

  • 1 lingură de gelatină
  • 1 lingură de lapte
  • 1 picătură (doar una) de ulei esențial de lavandă

Amestecă ingredientele la aburi până masa se încălzește. Nu lăsa să clocotească, trebuie doar ca ingredientele să se poată amesteca. Pe fața umezită, aplică amestecul călduț și lasă să acționeze 15-20 de minute, până se usucă. Vei simți că pielea feței se strânge. Când aplici amestecul, evită zona ochilor și buzele. Îndepărtează ușor peelingul, de jos în sus. După desprinderea peelingului de pe față, aplică apă termală sau ceai răcit de nalbă mare, tei ori mușețel. Ca și hidratant, poți aplica un strat subțire de ulei din sâmburi de struguri. Această mască este non iritantă, a fost testată pe persoane cu tenuri sensibile.

image copy
Lili Psarudakis,
cosmetolog, estetician

Dacă tenul tău este predispus la acnee, înlocuiește uleiul esențial de lavandă cu ulei esențial tea tree. Dacă tenul este sensibil, uscat, matur, înlocuiește uleiul de lavandă cu ulei esențial de mușețel roman.

O zi frumoasă ca tine să ai!

Urmăriţi  pagina de Facebook a esteticianului Lili Psarudakis şi veţi găsi o mulţime de reţete de creme şi serumuri, demachiante şi măşti absolut naturale.

Boala ce îi permite unei femei să-şi transforme corpul într-o operă de artă. Video
Articolul anterior
Andrei Bolocan: ”Când i-am propus să oficializăm relația, Nata nu a auzit bine ce-i spun și a înțeles „dominația” în loc de „relația”…”
Articolul următor
Alte articole interesante