Asigură-ți un bronz sănătos cu produsele Ladys

Dacă vrei un bronz mai sănătos, mai îndelungat fără să afectezi țesuturile pielii, Ladys, îți propune produsele pentru protecție solară de la CAMIL.

separator

Gama CAMIL cuprinde produse de îngrijirea pielii în timpul sau după expunerea la soare, concepute special pentru a răspunde nevoilor pielii tale.

lady's

Dacă ai pielea închisă la culoare sau deja bronzată poți opta  pentru produsele cu factor de protecție scăzut, ce au rolul de a intensifica sau păstra bronzul: Uleiul de corp pentru protecție scăzută SPF6 , asigură un bronz uniform și rezistent, ideal pentru utilizarea zilnică înainte de a ieși din casă.

Laptele de corp pentru protecţie solară SPF30 cu factor de protecție ridicat se potrivește perfect persoanelor cu piele deschisă și sensibilă, precum și pentru copiii mai mari de 3 ani. Se recomandă a fi utilizat cel puțin în primele zile de plajă.

Gama Camil, cuprinde și Gel răcoritor după expunere la soare, datorită formulei sale speciale cu extracte din aloe vera, gelul răcorește, hidratează și regenerează pielea după o expunere îndelingată la soare.

Pentru că ne pasă, Ladys, ți-a pregătit  și o ofertă specială pentru produsele CAMIL, pe care o poți găsi pe www.ladys.md .

Natalia Vodianova lasă modelingul! Află de ce
Articolul anterior
Tina Turner face nuntă
Articolul următor
Alte articole interesante