Cadourile perfecte pentru toate femeile din viața ta!

Mai sunt zile numărate până la 8 martie. Dacă încă nu te-ai hotărât ce poți dărui mamei, bunicii, soției, prietenei sau fiicei, Compania Antos îți vine în ajutor. Nimic nu poate fi mai de folos pentru o femeie decât un set de produse de îngrijire a pielii.

separator

Dacă procuri un set de produse, beneficiezi de 15% reducere!

Set pentru mame și bunici: crema antirid cu efect lifting, crema de noapte nutritivă cu extracte de struguri

Crema antirid cu efect lifting, aplicată dimineața și seara, conferă epidermei elasticitate, având un

efect ce durează 24 de ore. Tonifică țesuturile, realizând o acțiune fortifiantă și protectivă. Stimulează producerea de colagen prin efectul de lifting produs de cimbru, lupinul alb, ginseng și fagul sălbatic. Se absoarbe rapid.

Crema de noapte nutritivă cu extracte de struguri, aplicată seara după demachiere și curățarea feței, hrănește pielea în profunzime datorită efectului uleiului de măsline și al extractelor de ginkgo biloba și afin. E un produs de cosmetică naturală inovativ și testat stiințific; conține resveratrol, substanța antioxidantă extrasă din struguri roșii, remediu eficace împotriva formării radicalilor liberi, cei mai mari responsabili de îmbătrânirea pielii.

12782510_1701211553427818_2109479247_n12788187_1701210240094616_161300874_n

Set pentru soție: cremă hidratantă, cremă de zi, cremă de noapte

Crema hidratantă cu proteine de orez regenerează epiderma, având o acțiune emolientă și un efect de catifelare.
Cremă de zi este indicată pentru toate tipurile de piele și ca bază de machiaj. Asigură o hidratare perfectă a tenului, lăsând pielea suplă și luminoasă.

Utilizată în mod constant, crema nutritivă ajută pielea să-și regăsească splendoarea naturală și gradul potrivit de nutriție și hidratare, având totodată un benefic efect contra ridurilor.

12784738_1701213866760920_1509145754_n12825567_1701216900093950_1938757564_n

Set cosmetică minerală pentru cea mai bună prietenă: pudră minerală, bază pentru machiaj

Pudra minerală de la Antos este un produs care face miracole cu orice ten, conferindu-i o culoare impecabilă și lăsându-l să respire. Aceasta nu conține parabeni, conservanți sau alte ingrediente chimice.

Baza pentru machiaj de la Antos este concepută special pentru procedura de machiere. Aceasta pregătește pielea pentru aplicarea machiajului, împiedică particulele de praf să astupe porii și permite aplicarea mai ușoară a pudrei. Perfectă pentru un machiaj de lungă durată.

12674283_1694121247470182_689425450_n12714260_1694121134136860_925211572_nbaza machiaj

Set pentru fiică: gel de duş pentru copii; şampon pentru copii; săpun lichid delicat; unguent cu propolis.

Gelul de duş curăţă cu delicateţe pielea copilului, realizând o extrem de importantă funcţie emolientă şi calmantă. Conţine extracte de tei, muşeţel şi miere de albine.

Agenţii de curăţare ce stau la baza săpunului lichid permit utilizarea lui frecventă, fapt ce răspunde exigenţelor de igienă cotidiană a pielii sensibile a copilului. Conţine miere de albine, extracte de calendulă şi muşeţel.
Șamponul asigură o delicată şi impecabilă curăţare a părului, respectând echilibrul fiziologic al pielii capului și fără a cauza senzaţii neplăcute de usturime în ochi.

12784517_1701220136760293_1961234532_n12784559_1701220003426973_1101690001_n12833314_1701220043426969_2087909210_n

Hyper Farmacia Dita în or. Ungheni cu un sortiment mare de produse Optica la prețuri speciale.

Hyper Farmacia Dita, acum și în or. Ungheni pe str. Națională, 17, cu un sortiment mare de produse Optica la prețuri speciale. Vino și descoperă gama largă de ochelari de diferite branduri mondiale: Polar, Ray Ban, Vogue, Ralph, Emporio Armani, Jaguar, JOOP!, accesorii și lentile de contact Zeiss, Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, lentile pentru ochelari germane Zeiss și japoneze Hoya! De asemenea, poți beneficia de consultația oftalmologică pentru copii, adolescenți, și de suportul consultantului bine pregătit care este gata să te ajute cu sfaturi, hyper oferte și reduceri PERMANENTE 15% la orice cumpărătură Optica.

Oriflame. Banchetul Directorilor 2022

Pier Pasolini spunea „Nimeni și nimic nu ar putea vreodată recrea minunăția unei emoții”. Și a zis-o foarte bine, deoarece emoțiile și sentimentele trăite sunt cea mai mare motivație și singurul lucru care nu poate fi captat într-o singură fotografie, ele rămân doar în inimele noastre.

Oriflame este și despre emoții exprimate, prin produsele noastre, posibilitățile oferite și cel mai important, prin oamenii care sunt împreună cu noi. Am celebrat și mereu vom celebra succesul Partenerilor noștri, iar „Seara Starurilor 2022″ este o dovadă pură. La data de 29 august, festivalul din Cannes a fost reprodus la Chișinău, în locația fenomenală Richland. Covorul roșu, paparazzi, admiratori, păhare cu prosecco și muzică, totul ca în cele mai bune filme din Hollywood. Toate acestea nu ar avea sens fără vedetele Oriflame, care au strălucit la propriu în acea seară. Vă propun să facem o călătorie în timp și să vedem cum s-a desfășurat Banchetul Directorilor 2022!

Pre-Party a început, invitații cu dispoziție bună se apropie de zonele expuse, servesc câte un pahar de prosecco, savurează atmosfera excepțională și își suplinesc colecția de poze. Moderatul anunță concursul online, iar participanții care au trecut toate etapele de scanare a QR-codurilor sunt remunerați cu câte un mic premiu.

Covorul roșu deja așteaptă să fie parcurs de acele persoane, care au ales să-și direcționeze viața pe altă cursă. Compania ce vine din Suedia, cu standarde europene și o nouă cultură pentru țara noastră, o cultură de îngrijire din interior și la exterior. Oriflame nu este doar despre vânzări, câștiguri. Oriflame este despre un mod de viață diferit, în care îți construiești propria independență, creezi amintiri de neuitat, te dezvolți ca personalitate, comunici și împărtășești experiența cu personae care au început de la zero, dar au atins culmile succesului și trăiești o viață la care doar ai visat. Toate aceste persoane au timp să analizeze drumul pe care l-au făcut pentru a atinge acest nivel, efortul depus și toate acele momente când crezi că nu mai poți, dar atunci când îți auzi numele spus de moderator, pășești pe covorul roșu către toate persoanele care te aplaudă și admiră, înțelegi că totul se merită. Se merită cu adevărat, deoarece Oriflame mereu a demonstrat că poate celebra succesul. Precum am menționat, compania noastră vine din Suedia, iar valorile suedeze ne ghidează, începând cu etica îngrijirii de sine, sănătatea fizică și mentală, grija față de natură, până la echilibrul între muncă și odihnă. La eveniment a fost prezentă și ambasadoarea Suediei Katarina Fried, care a felicitat toate persoanele care au depus efort pentru a aduce din Suedia, în Moldova, frumusețea din natură. Cu siguranță au fost prezenți și Tatiana Mereuță, Director General Oriflame Moldova și Dmitry Kvasha, Management General Caucaz și Moldova.

După toate felicitările, pozele și urările de bine, suntem deja în sala frumos amenajată. Bandul de muzică vie, bucatele deosebite, discursuri pe scenă din partea invitaților noștri speciali. O personalitate deosebită, Lili Lozan, în calitate de Brand Ambasadoarea Oriflame a adus omagii, iar prin propriul exemplu a demonstrat că poți obține tot ce îți dorești, dacă lucrezi cu multă ardoare.

Seara Starurilor a continuat cu un număr acrobatic fenomenal, în care Elena Balan și Iaconi Diana, care au atins un nivel extraordinar de dezvoltare în cadrul companiei, dar și ca persoanlitate, au încăntat invitații și au demonstrat că dețin nu doar abilități în dezvoltarea unui business, dar și artistice.

Partea oficială a evenimentului a ajuns la sfârșit, invitații dornici de veselie, îmbrăcați în alb conform dress-codului After Party merg spre ritmul muzicii care răsună și mai tare, iar ceea ce a urmat după nu va fi relatat în acest articol, deoarece a rămas pentru totdeauna în inimile noastre.

Oriflame nu este o simplă companie, este o comunitate de oameni frumoși la chip și suflet, oameni care își dezvoltă propria afacere, lucrează din plăcere, ci nu doar din necesitate, călătoresc și cunosc oameni excepționali și își creează amintiri și momente de neuitat. Valorile noastre nu sunt doar cuvinte, dar reguli de viață. Ne străduim să transpunem cultura îngrijirii de sine, aici, la noi în țară, cu grijă față de toate persoanele care sunt alături de noi, dar și față de tine, cititor. Toate acestea le-am întruchipat în produsele noastre, care sunt create în conformitate cu standardele europene, din ingrediente prietenoase mediului și cu un ocean de beneficii.

Vezi produsele noastre aici https://md.oriflame.com/products/digital-catalogue-current

Premieră la Miss Anglia. O finalistă a concurat fără machiaj

O finalistă la concursul Miss Anglia a concurat fără să se machieze, fapt considerat o premieră în istoria de aproape un secol a competiției, scrie CNN.

Premieră la Miss Anglia. O finalistă a concurat fără machiaj

Melisa Raouf, o studentă în vârstă de 20 de ani din sudul Londrei, a trecut de semifinalele concursului după ce a ales să se prezinte în competiție fără machiaj. Ea urmează să concureze în octombrie la finală, transmite digi24.ro.

„Pentru mine înseamnă foarte mult că am ajuns până aici, deoarece simt că multe fete de diferite vârste ajung să se machieze pentru că se simt presate să facă asta. Dacă suntem fericiți în propria piele nu ar trebui să fim obligați să ne acoperim fața cu machiaj. Defectele noastre ne fac ceea ce suntem și asta face fiecare individ să fie unic”, a declarat Melisa Raouf într-un interviu acordat ziarului britanic Independent. 

Un medic a făcut 1200 de avorturi. Acum dorește să arate lumii ce este de fapt un avort
Articolul anterior
O femeie din China a stat timp de 60 de ani cu un copil mort în pântece! Cum e posibil aşa ceva?
Articolul următor