Ce trucuri folosesc coreencele pentru o față perfectă

Porii nici nu se văd, coșurile lipsesc, la fel și roșeața – tinerii din Coreea au tenul perfect. Cum reușesc această performanță? Aplică diferite produse zilnic pentru îngrijirea feței și chiar își fac propriile combinații de produse!

separator
Choi_Soo_Young_Korean_beauty_photo_wallpaper_09_1280x960

Trucurile lor nu sunt însă greu de reprodus:

1. Fă o mixtură din o parte apă minerală, o parte ser hidratant și două părți fond de ten fără ulei pentru a crea o bază hidratantă de machiaj sub formă de spray.

2. Înainte de a aplica machiajul, aplică miere pură pe față ca o mască. Las-o să acționeze cinci minute și apoi îndepărtează cu un cleanser. Apoi, reia-ți programul normal de îngrijire a feței, urmând ca la final să aplici încă un strat de ser.

3. Aplică un gel hidratant pe față, apoi aplică un primer ușor, deschis la culoare, pe marginile feței. Adaugă puțin balsam care restrânge porii și în final, aplică un fond de ten mat cu un burete umed.

4. Aplică un strat fin de primer, apoi identifică părțile uscate ale tenului. Odată ce le-ai găsit, îmbibă un bețișor de ureche în ulei de față și tamponează locurile. La final, întinde fondul de ten cu o perie densă în direcția firelor de păr, având grijă să fie constant la un unghi de 15 grade.

Sursa 

 

De Ziua Mondială a Diabetului testează gratuit nivelul zahărului în sânge
Articolul anterior
Cât de mare este burta Antoniei în 7 luni de sarcină
Articolul următor
Alte articole interesante