Cum alegem un ruj. Mat sau lucios?

Texturile mate sunt foarte populare în acest sezon. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți și la cele lucioase. Învață-te să le combini și să le porți în funcție de ocazie.

separator

Intro

Rujul lucios se potrivește pentru ocazii festive sau pentru un machiaj cu accent pe buze. Se recomandă pentru doamnele de vârsta a treia, dar și cele cu buzele subțiri, deoarece oferă buzelor volum vizual și o doză de senzualitate. De regulă conține substanțe nutrivite și are grijă de buzele tale pe parcursul întregii zile.

Dacă-ți dorești un ruj lucios, îți recomandăm Ultra Color 3D Plumping de la Avon, ce oferă buzelor culoare și efect de buze cu volum. Îl găsești în Broșura Avon la 79 lei. 

12625676_913855245400057_507411607_n

Dacă ai decis să folosești rujul mat, ține minte că și restul machiajului trebuie să fie la fel. Folosește farduri de pleoape și de obraz și fondul de ten fără efect de iluminare,

Nu uita că rujul mat evidențiază toate imperfecțiunile buzelor, din acest motiv trebuie să le pregătești de aplicarea lui. Folosește un scrab de buze sau exfoliază-le cu periuța de dinți. Accentuează conturul cu ajutorul unui creion, iar apoi aplică rujul mat de nuanța aleasă.

Dacă-ți dorești un ruj mat, îți recomandăm rujul True Color Perfectly Matte de la Avon, disponibil în 15 nuanțe. Grăbește-te să-l comanzi la preț de lansare – doar 69 lei.

Matte

Partenerii noștri
Author Avon
Facebook: https://www.facebook.com/Avon.md/?fref=ts
Și-a dorit un băiat, dar a rămas șocată de ce a văzut la ecografie
Articolul anterior
La serviciu mi s-a furat inelul de căsătorie! Ce să fac?
Articolul următor
Alte articole interesante