Cum să-ți păstrezi sânii fermi chiar dacă slăbești?!

Multe femei au această problemă: atunci când se îngrașă, adaugă în primul rând la coapse, abdomen, față și apoi, cel mai puțin, la sâni. Iar când slăbesc, se micșorează anume bustul. De aceea, ele se întreabă cum să păstreze fermitatea și volumul pieptului.

separator

Alege produsele corecte

Elixirul minune care ar aduce rezultate într-o singură zi încă nu a fost inventat, iar laptele de corp obișnuit nu te va ajuta. Pentru a elimina vergeturile, uscăciunea, pigmentarea și pentru a păstra forma sânilor, vei avea nevoie de agenți foarte activi. Poți opta pentru o cremă lifting care comprimă pielea. Sau, pentru că pielea de pe sâni este foarte fină, ai putea folosi crema pentru față și gât.

Abordarea sportivă

Exercițiile fizice influențează în mod direct forma pieptului. Dacă nu alegi corect hainele pentru antrenament, glandele mamare vor fi în continuă mișcare, iar pielea se va întinde. Vei avea nevoie de un top special care îți va susține perfect bustul.

690x898_1_17e0f8ea596e0a8ab04644234ea6cbc8@550x716_0xd42ee42a_8610367231433770936

Pe timp de vară

Vara, mai ales pe plajă, sânii tăi au nevoie de o protecție solară de minim 20 SPF. Cosmetologii francezi recomandă clientelor să-și îngrijească pieptul cu lăptișor demachiant, tonic, un exfoliant blând, un ser și o cremă.

Masajul

Tehnici de masaj a sânilor sunt multe. Acesta îmbunătățește circulația sângelui, și întărește pielea. Este bine să-l practici în fiecare zi sub duș sau atunci când aplici crema.

S-a afișat pe covorul roșu în …pulover!
Articolul anterior
Coafuri pentru părul prins la spate
Articolul următor
Alte articole interesante